download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 33/55 (543 фирми общо)следваща >>
През 1990 г. фирма Витабал стартира производството на колбаси и деликатеси. Днес разполага с модерно предприятие, изградено по най-съвременни европейски изисквания и норми. През 2004 г. е създадена марката Балесо - знак за качествени и разнообразни продукти с изключителен вкус. Избирайки продуктите Балесо Вие мислите за себе си.
Мелнично-фуражно предприятие - изкупуване и преработка на хлебна пшеница, продажба на всички видове млевни продукти - брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици. Производство и търговия на фуражни смески. Производство и търговия на хляб и хлебни изделия. Производство и търговия на растителна и животинска продукция.
Вносител на следните фирми: 1.1. DORMER TOOLS / 2001/ Англия - монолитни металорежещи инструменти: Производствената гама на фирмата включва около 18 000 различни металорежещи инструменти – свредла, метчици, фрези, зенкери, райбери, отрезни дискови фрези, патронници /държачи/ и др. DORMER е производител на металорежещи инструменти, която отговаря на петте действуващи в момента международни стандарта – ISO, DIN, ANSI, BS и JSI. DORMER TOOLS e един от най - големите производители на свредла и метчици! 1.2. ARNTZ / 2003/ - Германия – дискове за метал; метални ленти; механични ножовки; Фирма с 200 годишен опит и водещ световен лидер в производството на тези инструменти. Номенклатурата покрива всички видове: - Дискове - от HSS, с би-метални пластини, изцяло твърдосплавни, на сектори, с покрития и др; - Отрезни ленти – те са в цялата гама на размери и обработки на различни видове метали; - Ножовки - ръчни и механични от 300 до 1180 мм. с различни покрития. 1.3. RUKO/ 2003/ - Германия – свредла за метал, бетон, дърво и стъкло; твърдосплавни бор-фрези; бор-корони за метал и бетон, интересни инструменти за обработка на метал. Подвижни машини за: - заточване на всички видове свредла; - пробиване на големи диаметри с бор-корони.
Производство и износ на машини и режещи инструменти за месопреработка, оборудване за кланици: гилотини с надлъжно и напречно рязане; триони за разполовяване на свине и говеда; линии за обезкостяване на птици; машини за термична обработка (щавене) на свински крака, уши и почистване на телешки шкембета; ножове за обезкостяване и дране; ножове за кутери; ножове и решетки тип "турбо" за месомелачки. Изключителен представител за България на : "NOWICKI" - Полша, произв. машини и оборудване за месопреработвателната промишленост; "FOOD-TEC"- Германия, произв. хоризонт. и вертикални микрокутери; "EICKER MESSER" SOLINGEN – Германия, всички видове ножове за колбасарството и бита; "WAMMA" - Полша, произв. кланични линии, хигиенно оборудване; "RADEX" - Полша, произв. хигиенно оборудване, дeзинфекц. препарати, температуро и маслоустойчиви четки.
Съвременна, динамично развиваща се фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на холандска мая и подобрители за хлебопроизводството и сладкарството. Fermipan, Unipan, Levareal са запазени марки на холандския концерн DSM Bakery Ingredients. Нашите клиенти знаят че доказанитe по цял свят марки означават традиция и качество. Заложете и Вие на изпитаните марки за да постигнете мечтаните резултати.
Внос, износ и търговия с фъстъци, сусам, орехи, тиквено семе и други. Производство и разпространение на студено-пресовани масла от благородни ядки и семена, сусамова и слънчогледова халва. Предлагаме разнообразие от ядкови пасти за хранително-вкусовата промишленост.
Производство и търговия с натурални сокове и безалкохолни напитки.
Фирмата се занимава с производство на всякакъв вид сладкарски изделия, включително и разнос по обекти в цяла Североизточна България. Разполага с напълно оборудвана база по Европейските стандарти.
Производство и пакетиране на ядки, доставка на място със собствен транспорт.
Производство на оборудване за хранително вкусовата и химическата промишленост. Разработка и производство на нестандартно оборудване за преработка на билки, ядки, екстракционни и дестилационни инсталации и др. Рециклиране и модернизация на машини. Внедряване на системи за автоматизация. Търговия с нови и рециклирани машини.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.