download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 38/55 (543 фирми общо)следваща >>
Производство и преработка на замразени зеленчуци - червена капия, спанак, патладжан, тиквички и др. Работи изцяло по заявки на клиенти.
Преработка и износ на птиче месо. Търговия с машини и съоръжения за месопреработка, обзавеждане на месопреработвателни предприятия, хладилни инсталации за камери. Консултантска дейност, представителство и посредничество с фирми от ЕС. Складова дейност.
Производство на почистващи и дезинфекциращи препарати за хранително-вкусовата промишленост по швейцарски рецептури, съобразени с изискванията по HACAP и GMP.
Проектиране и производство на нестандартно кухненско оборудване и изделия от неръждаеми материали.
СЛАВЯНИКА ИМПОРТ ЕКСПОРТ ЕООД е изключителен представител на фирми от Германия, Италия, Австрия, Холандия и работим в следните направления: 1. Хранителна индустрия - аромати за производството на алкохолни и безалкохолни напитки, захарни изделия, сладолед; продукти за хранителната промишленост на фирма "ADEG" - Италия: антиоксиданти, емулгатори, консерванти, ингредиенти, коректори, оцветители и др. 2. Електроника, инструменти и часовници от Германия - www.asso-uhren.de. 3. Материали за изолация и уплътнение: www.gerotec-gmbh.com 4. Кранове - нови и втора употреба, багери и др.машини за строителството 5. Системи за събиране на вода и използването й в индустрията и домакинството. Ще се радваме на интерес от Ваша страна и с удоволствие ще Ви изпратим подробна информация и мостри за всеки продукт.
Производство на безалкохолни напитки /над 20 вида/ с минерална вода Белово. Производителност - 1000 бутилки на час. Сертифицирана от Фрезениус институт - Германия. Застоена площ - 340 кв. М. Търсим клиенти, дистрибутори, съвместна дейност с търговци - верига магазини, възможност за производство на маркови напитки, търсим купувачи - продава се.
Термофолиращи, вакуумиращи, чемберовъчни, хоризонтално и вертикално опаковащи, стречопаковащи, зашиващи, претеглящи, дозиращи и етикетиращи машини. Електронни везни. Търговско обзавеждане и гастрооборудване. Пълноцветен печат на етикети. Печати Trodat. Етикетни баркод принтери и термотрансферни ленти. Двигатели вътрешно горене, агрегати, резервни части за автомобили и кари.
Търговия с Италиянски семена "Franchi sementi".
Производство на стругоавтоматни детайли. Търговия с консумативи за хлебопроизводство.
Стокова борса за колбаси, млечни продукти, безалкохолни, вина и алкохол, консерви, захарни изделия и много други продукти. Доставка и продажба на хладилни камиони. Транспорт.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.