download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 283/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Онлайн магазин за автомобилни гуми. Гуми от марките Гудиар, Мишелин, Пирели, Дънлоп, Сава, Фулда, Ханкок, Корморан, Клебер и др.. Доставка до клиента с куриерски фирми. Бързо и качествено обслужване. Мобилен монтаж на адрес посочен от клиента - само за София град.
Румънски език – лицензиран превод на ниски цени. Професионален превод от румънски език от лицензирана фирма на ниски цени. Доставка в София и страната по електронен адрес, чрез куриер с наложен платеж и др.. Посетете нашата уеб страница за повече информация!
"Меоком" ЕООД работи в областта на вътрешната и международна автомобилна спедиция. Приоритет на дружеството е организирането на всички видове товарен автомобилен транспорт. Дейността е ориентирана и към складовата и транспортна логистика. Основна наша цел е осигуряването на изгодни условия и сигурност в процеса на работа за нашите партньори. Работата ни се състои в намирането на подходяща фирма - превозвач, която може да задоволи в пълна степен специфичните изисквания на нашите клиенти. Наш ангажимент е и последващата комуникация и контрол по време на самото провеждане на транспорта.
Компютърни услуги: инсталиране, преинсталиране, почистване от вируси. Посещения на адрес. Ниски цени, високо качество.
Фирма Инсес се занимава с програмиране и поддръжка на база данни, инсталиране на операционни системи и програми със софтуер на клиента. Ще премахнем вирусите от Вашия компютър, ще го направим по - бърз и ще го оптимизираме. Занимаваме се и с поправка и почистване на настолни компютри и лаптопи. Skype: incess.expert.1; Skype: incess.expert.2
Бус под наем | buspodnaem.com е най-икономичната и гъвкава услуга за наем на бус на пазара с цени от 58.33 лв. за ден без ДДС, при това без отстъпките. Създадохме я, защото когато ние имахме нужда от такава услуга, нямаше кой да ни я предложи.
Продажба на CNC (ЦПУ) машини, CNC (ЦПУ) компоненти, софтуер за управление, CAD/CAM софтуер, онлайн проекти на опаковки по стандарти FEFCO и ECMA и др..
Печат на каталози, брошури, флаери, нестандартни изделия, пликове, календари и др..
”Хамалницата от Люлин” е специализирана в пренасянето и транспортирането на имущество: вещи, оборудване, техника, каси, пиана, както и други тежки предмети. Ние осигуряваме бързи, експресни и обикновени хамалски услуги на достъпни цени. Доверете ни се и ще Ви лишим от главоболието покрай преместването на вашият дом, офис или магазин. Очаквайте грижа и отговорност, приемливи цени и усмихнати хора, готови да Ви помогнат в труден момент!
Ремонт и поддръжка на компютри по домовете - за гр. Пловдив.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.