download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 72/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Вакуумни помпи, елементи, инсталации Опаковъчни машини Мебелни механизми Детайли по задание на клиенти Производство на метални шкафове за ел. табла. Ел. табла за промишлеността и бита.
Производство на детайли за машиностроенето на машини с ЦПУ.
Автоматизирани подземни поливни системи GARDENA. Индивидуално проектиране и изграждане на поливни системи за: частни дворове иградинки, паркове, стад иони, голф игрища с продуктите на GARDENA. Гаранция и абонаментно обслужване.
Търговия на едро и дребно с вериги /ролкови, пластинкови и кръглозвенни/, смазочни материали, ел, лампи и осветителни тела, манометри,
Търговия с инструменталнa и специалнa стоманa на склад в гр. Пловдив. Наличности на стомани Х12, Х12М, Х12МФ, Х12Ф1, 4Х13, 3Х2В8Ф, 4Х5МФС, 4Х5МФА, Р6М5, ШХ15 и др. Нарязване на заготовки по размери на клиента.
Доставка, продажба, монтаж, сервиз на помпи и помпени инсталации за битово и промишлено приложение VOGEL PUMPEN, LOWARA, GOULDS PUMPS, DESMI ROTAN.
Производство на пластмасови накрайници за тръбна мебел, пластмасови изделия както и матрици за тяхното производство, производство на щанци и нсрументална екипиовка, производство на индивидуален мебелен обков и детайли от масивно дърво.
Услуги със строителна техника. Производство на маркучи за високо налягане.
Фирмата произвежда пластмасови изделия, като най-новата разработка в това направление е производството на пластмасови накрайници за тръбна мебел (както обикновенни така и раздвижени). Имаме сибствена инструментална база и изработваме нестандартна инструментална екипировка (щанци, шприц-форми и др.).
Производство на професионални машинни за добрив и обработка на скалнооблицовъчни материали, минни и обогатителни машини и нестандартно оборудване.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.