download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 84/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Ремонт, продажба и сервиз на помпи - центробежни дълбокосондажни, наземни, циркулационни, шламови, дренажни, хидрофорни системи, за гореща и студена вода, за хранителни, химически, гъсти течности. Електродвигатели - монофазни и трифазни, взривозащитени. Директен вносител на SAER Elettropompe - Италия, дистрибутор на ABS - оборудване за пречиствателни станции, KSB - сондажни и наземни помпи, официален сервиз на PLEUGER за България.
Редуктори, мотор-редуктори, резервни части, зъбни колела, съединители, фенери за улично осветление.
Преработка на пластмаси, рециклиране на пластмасови отпадъци. Хотелиерска дейност. Производство на климатична техника. Предлагаме употребявани машини за продажба в областта на преработката на пластмаси, електрониката, производство на хартия. Асортиментът е много голям.
Проектира, произвежда и извършва ремонт на всички видове бутални и телескопични хидравлични и пневматични цилиндри, и части за тях. Изработва детайли и части за селскостопанска техника и машиностроенето.
Производство на технически пружини за електротехническата, ключарската, автомобилната промишленост и за селскостопански машини - натискови, опънови, торсионни пружини, телови огъвки, медни бобини. Приемане на поръчките по факс, интернет или на място.
Проектиране и изграждане на ел. инсталации в промишлеността, бита и селското стопанство. Пожароизвестителни системи, видеонаблюдение, структурно окабеляване. Проектиране, изработване и монтаж на ел. табла. Ремонт (вкл. абонаментна поддръжка) на електро и КИП и А оборудване. Възстановяване, преоборудване и модернизиране на машини и съоръжения. Конструиране и изработване на Вихротокови преобразуватели. Вировотокови инсталации за контрол на неплътност в метални изделия и тръби (БДС-ЕN 10 246). Контрол на заваръчен шев. Конструиране на апарати и инсталации за измерване дебелина на покритие върху стоманени детайли - цинково покритие, неметално покритие, боя. Измерване дебелина на метални и неметални ленти, плоскости, фолиа в поточна линия. (Диапазон на измерване - 0-4000мкм). Проектиране и изграждане на компютърни и процесорни системи за автоматизация, контрол и управление на технологични процеси. Системи за измерване, контрол и управление на технологични параметри: маса, налягане, температура, влага, рН, ниво, вибрации, разход, скорост, обороти, преместване, дебелина, време и т. н. Конструиране и изработване на датчици. Системи за управление, контрол и обработка на информация в промишлеността. Импулсни зарядни устройства за акумулатори; Специализирани непрекъсваеми захранвания; Системи за позициониране и точно рязане в металообработващата и хартиената промишленост; DC/DC конвертори; Стабилизатори за мрежово напрежение, Импулсни изправители и стабилизатори, Нивомери, Светодиодни табла; Инкубатори за пилета, Управление на постояннотокови и променливотокови двигатели. (Сервомотори, стъпкови двигатели.) Конструиране и изработване на нестандартно оборудване и апаратура. Инженерингови и консултантски услуги.
Фирмата е специализирана в доставката на: лагери – всички видове, гуми - товарни и индустриални, стоманени въжета – от &#248;1 до &#248; 34, стомани – ламарини и прокати, електроди – български и внос, ремъци – всички видове, резервни части за багери, фадроми, камиони, булдозери, доставка на промишлена арматура; кранове; помпи; ел. двигатели до 1000 кW. Фирмата извършва ремонт на трошачки, редуктори и пътно-строителна техника, и изработва резервни части за тежката механизация.
Вносител на следните фирми: 1.1. DORMER TOOLS / 2001/ Англия - монолитни металорежещи инструменти: Производствената гама на фирмата включва около 18 000 различни металорежещи инструменти – свредла, метчици, фрези, зенкери, райбери, отрезни дискови фрези, патронници /държачи/ и др. DORMER е производител на металорежещи инструменти, която отговаря на петте действуващи в момента международни стандарта – ISO, DIN, ANSI, BS и JSI. DORMER TOOLS e един от най - големите производители на свредла и метчици! 1.2. ARNTZ / 2003/ - Германия – дискове за метал; метални ленти; механични ножовки; Фирма с 200 годишен опит и водещ световен лидер в производството на тези инструменти. Номенклатурата покрива всички видове: - Дискове - от HSS, с би-метални пластини, изцяло твърдосплавни, на сектори, с покрития и др; - Отрезни ленти – те са в цялата гама на размери и обработки на различни видове метали; - Ножовки - ръчни и механични от 300 до 1180 мм. с различни покрития. 1.3. RUKO/ 2003/ - Германия – свредла за метал, бетон, дърво и стъкло; твърдосплавни бор-фрези; бор-корони за метал и бетон, интересни инструменти за обработка на метал. Подвижни машини за: - заточване на всички видове свредла; - пробиване на големи диаметри с бор-корони.
Продажби и услуги с автовишки и платформи. Строителство.
Елтрак България ЕООД - Катерпилър / Caterpillar / - земекопни машини - дилър. Нови и употребявани машини. Отличен сервиз. Оригинални резервни части. Консумативи. Различни начини на плащане. Гаранционна поддръжка.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.