download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 93/136 (1355 фирми общо)следваща >>
ХУБАТА СИЙЛС ООД предлага широка гама уплътнители - О-пръстени, семеринги, маншети, чистачи, хидравлични уплътнители, уплътнители за автомобилни рийки и хидравлични помпи.
Фирма "Елегант Комерс" ООД е специализирана в областта на изработване, ремонтно-възстановителна и монтажна дейност на машини и съоръжения за хранително-вкусовата, парфюмерийната, козметичната и фармацевтична промишленост, нестандартно оборудване от неръждаеми материали и арматура, консултантска дейност.
Производство на всички видове асансьори. Единствен производител на резервни части за асансьори в България. Производство на товарни платформи и кухненски асансьори. Производство на нестандартни съоръжения.
Търговски представител на германски и европейски фирми за производство на помпи като: BRAN+LUEBBE - дозиращи помпи, анализ системи, FLUX - варелни, мембранни помпи и разходомери, KRAL - винтови помпи и разходомери, SERO - вихрови помпи, SONDERMANN - филтърпомпи, помпи за галваничната промишленост. Доставка на промишлено оборудване, от фирмите: Waukesha Cherry-Burrell, Lightnin, Plenty, Premier Mill, Habermann, Durex, Wilo и др. Технически и инженерни консултации по отношение на различни проекти свързани с транспорта, размесването, дозирането и аналитичното изследване на течности.
Търговия с газови отоплителни и домакински уреди /конвектори, котли, бойлери, котлони, печки/ внос от Австрия и Чехия.
Произвежда електронни везни до 100 тона, автоматизирани системи за управление, фуражни цехове, фабрики за сухи строителни смеси, смесители, пакетажни машини, елеватори, редлери, шнекове, програмируеми контролери, софтуер. Вносител на тензодатчици Флинтек и на лаптопи MiTAC.
Изправяне, прахово напластяване и шлифоване на колянови валове на леки автомобили, камиони и строителни машини. Разстъргване на цилиндрови блокове и ризи. Хонинговане на цилиндрови блокове и ризи. Изработване на стандартни и нестандартни, цилиндрови втулки-ризи. Разстъргване на тунел, основни лагери и тунел разпределителни лагери. Коригиране на мотовилки и смяна втулки за бутален болт. Изправяне на мотовилки. Ремонт на цилиндрова глава. Смяна на клапанни водачи – изработване на клапанни водачи. Обработване на клапанни гнезда и шлайф на клапани и пасване. Изработване на клапанни гнезда и смяна. Шлифоване на глави. Стругови, фрезови и координатни услуги и борщанга. Заварка на алуминиеви цилиндрови глави. Ремонт и изработване на карданни валове. Пътна помощ. Автокран 10 тона, валяк, фадрома, багер за строителни услуги.
Производство и ремонт на полуремаркета, ремаркета, контейнери, надстройки, самосвали, контейнеровози - от 12 до 100 тона.
СД САМУИЛ-НИКОЛОВИ е основано през 1990 г. с основна дейност на фирмата разработване и производство на изделия от пластмаса и метал, инструментална екипировка и оборудване за нуждите на мебелната промишленост (мебелен обков и др.), строителството, машиностроенето и други по заявка на клиента при предоставен чертеж, образец, идея и др. Конструира и изработва шприцформи, бластформи за раздуване на шишета, щанци за обработка на метал и др.
Търговия с ел. материали /контакти, ключове, звънци, розетки/; работно облекло, обувки и ЛПС /каски, маски, филтри, предпазни очила, диелектрични ръкавици, килимчета и боти, ЛПС за работа на височина/; плексиглас, клингерит, паирнит, хостафан, гетинакс; електроди, тел-помезнена, стоманена, горена, неръждаема, телове за заваряване, пирони, оградни мрежи; резервни части за Фадрома L-200, L-34; аксесоари за кофраж /шпилки, гайки, дистанционни втулки, фиксатори за армировка, пружинни и клинови скрепителни ключове/.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.