download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 101/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Фирмата предлага всички видове въздушни филтри за вентилационни и климатични уредби на италианската фирма General Filter и филтри за течности на Asco Filtration.
Асансьорен сервиз. Денонощна подръжка без почивен ден на всички асансьорни уредби.
Проектиране, доставка и монтаж на професионално ресторантско, хотилиерско и барово оборудване, инструменти и аксесоари за вино и масата.
Металолеене и металообработка. Основна деиност: производство на кофражни елементи. База: механичен цех и леярна.
Разходомери: за петролни, химически и хранителни течности; механични и електронни; тип сонда за тръби от 1" до 100"; с овални зъбни колела за слабо- и многовискозни (до 1000 000 ср) течности; за малки дебити от 0,5 л/час; за дизелови двигатели, нафтови и мазутни горелки; ротаметри за течности и газове. Дозиращи системи за течности. Помпи за широка гама течности.
Реконструкция на железен път по механизиран способ. Среден ремонт и текущо поддържане на жп път. Изкопно-насипни работи за изграждане на земно платно за нови жп линии. Механизирано полагане на нов жп път с последващи нивелации и стабилизация с DGS. Ремонт, поддръжка и ревизия на лека, тежка железопътна механизация и транспортни средства. Годишна поддръжка на жп път. Ремонт, рехабилитация и изграждане на дренажни системи, прелези и др. Пресяване и подновяване на балостова призма. Продажба и внос на жп материали. Специализиран ремонт, поддръжка и сервиз на железопътна механизация Plasser, Matisa и др. Изработка на нови и доставка на оригинални детайли и консумативи Plasser, Matisa и др. Консултантки услуги. Авариен ремонт и гаранционно обслужване в рамките на две години по цялата страна.
СТРОЙТЕХНИКА АД е лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, връзки за тръбно скеле и варогасилки в Република България. От 1969 г. произвежданата продукция е с гарантирано качество. През същата година започва и изграждането на сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване. БУТАЛНИ И ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ: Широката гама от компресорни уредби са предназначени за производство на сгъстен въздух с определено налягане. Те намират приложение в промишлените предприятия, строителни обекти, автосервизи, ремонтни бази, за задвижване на пневматични машини, съоръжения. Конструирани са така, че задоволяват разнообразните изисквания на различните потребители. Гамата включва подвижни и стационарни модели, с или без въздухосборник, както и с двигатели с вътрешно горене. ВРЪЗКИ ЗА ТРЪБНО СКЕЛЕ - ВТС: Връзките за тръбно скеле са окомплектовани с Т-образни болтове и гайки. Използват се като скрепителни елементи при окомплектоване на тръбно скеле. Здравината им е съобразена с изискванията за модерно строителство. ВАРОГАСИЛКА: Варогасилката е предназначена за непрекъснато гасене на вар посредством химична реакция на негасените късове във вътешните части на машината. Тя осигурява високо качество и производителност при пълно разделяне на неразтворимите частици. Нашето производство е гъвкаво - предлагаме както стандартно изпълнение на продуктите ни, така и изпълнение на индивидуални поръчки. Ако машините, които са ви необходими не са включени в каталога, влезте във връзка със СТРОЙТЕХНИКА АД.
Системи за охлаждане, овлажняване, хидратиране, обезпрашаване - в селско стопанство, индустрия, бит - автоматизация. Системи за вентилация и въздушна циркулация в селско стопанство, животновъдство - автоматично контролиране съдържание на амоняк и въглероден окис. Системи за охлаждане на оранжерии.
Металолеене и металообработка. Производство на кофражни елементи, зъби за багери, отводнителни решетки, оградни орнаменти и всякакъв вид отливки по заявка на клиента. Изработваме и модели по предоставена техническа документация.
СТРОЙТЕХНИКА АД е българският лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, жювръзки за тръбно скеле и варогасилки.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.