download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 103/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Graco помпи, дробинетни машини, лека промишленост.
Машини и инсталации за млечната промишленост.
Спортни награди: купи, медали, плакети, сувенири, VIP подаръци, механично и лазерно гравиране, трансферен печат, сублимационен печат, печат върху текстил, магични чаши, рекламни материали.
Производство, ремонт и рециклиране на машини и апарати. Инженеринг (проектиране), консултанска дейност при закупуване и поръчка на машини апарати и поточни линии.
Проектиране, производство, доставка и монтаж на всички видове асансьори: кухненски асансьори; платформени асансьори; пътнически асансьори; хидравлични асансьори; товарни асансьори; товаро-пътнически асансьори.
Фирмата разполага с богат и многофункционален машинен парк. Рециклира машини, търговия с машини - стругове, фрези, центри, предлага дюбели за земя, холни стъклени маси Timello, парапети и други конструкции от метал, изработва матрици. Предлага и цялостно обслужване на машините със CNC управление и видео наблюдение.
Продава двойнодеистващи хидравлични преси 60, 100, 160 тона, стелажни колички, хидроапарат за 160 тонна преса. Продава фуражомелка ФГФ-120 с циклон на 95% нова Произведена в Павликени.
Фирмата е специализирана в охлаждането на оборотни води, реконструкция на градирни кули, изработка и монтаж на водоохладителни кули. Поддръжка и гаранционен сервиз. Доставка на резервни части.
Предметът на дейност на дружеството е извършване на строително-монтажни работи, изграждане на промишлени обекти, жилищни сгради, хотели и други комплексни строителства, а също така и ремонтна дейност.
Проектиране, изграждане и подръжка на железен път. Ремонт и ревизия на лека и тежка железопътна механизация /Plasser, Matisa и др./ Изработка на нови и доставка на оргинални части и консумативи Plasser, Matisa, ЕКГ и др. Заваряване, възстановяване и ремонт на машини, детайли и съоръжения. Подводно техническа /водолазна/ дейност. Ремонт и заварка на всякакви детайли, части от цветни метали, чугун, хром-никелови, самозакаляващи се и други стомани и сплави. Ремонт на заваръчно оборудване. Неразрушим контрол /дефектоскопия/. Възстановяване на зъбни колела до 5 метра. Възстановяване на валове, оси и др. Нанасяне на защитни покрития – устойчиви на удар, абразивно и химическо износване.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.