download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 105/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Изработва оси валове, зъбни колела с вътрешни и външни зъби с диаметър от 20 до 1000 мм и модул от 0,5 до 12. Извършва ремонт на червячни и цилиндрични редуктури. Изработва метални контструкции, палети и колички за леката промишленост.
Изработване и монтаж на метални конструкции - голямогабаритни резервоари за петролни продукти. Изработване на конструкции и изделия от неръждаема стомана. Ремонтно-възстановителни работи на износени части и изделия. Бластиране на метални повърхности. Проектиране. Контролно-заваръчни работи.
Фирма “Триера-М” ООД гр. Карлово е специализирана в търговията с автомобилни и индустриални търкалящи лагери. Основана е през 1994 г. и вече 10 години е на пазара. Разполагаме на склад Лагери SNR – Франция, TIMKEN ,ZKL, ZVL,GPZ , HARP, ROLLTOM, SHAR, SPZ, VPZ, LPZ,ZWZ , ВМЗ, SBB,Torrington, DKF, URB, FLT, FAG, SKF, KOYO, NTN, NSK, INA и др., автомобилни и индустриални ремъци, различни видове вериги, семеринги. Разполагаме с два склада – вътрешен и под митнически контрол.
Фирма ЕТ Наско А59 предлага заточване и израборка на всякакви режещи инструменти. Фирмата се занимава и с изработването на фрезери за алуминиева и ПВЦ дограма на достъпни цени. Това е единствената фирма изработваща всякакъв вид иснтрументи и презаточването им.
Машини и съоръжения под наем: стационарни и мобилни въздушни компресори, монофазни и трифазни генератори, бензинови и пневматични къртачи, трамбовки,машини за ръчно електродъгово и за ВИГ заваряване, машини за плазмено рязане, пневматични пистолети за коване, системи за почистване с вода под високо налягане и бластиране, мобилни установки за вакумно почистване, индустриални въздухоизсушители, потопяеми помпи и др.
Производство на въжени електротелфери,лебедки,кранови компоненти и други подемно транспортни съоръжения
Оторизиран дистрибутор на SKF лагери, лагерни продукти, инструменти и греси, уплътнения на американската фирма CR (Chicago Rawhide) и промишлени ремъци на фирма GATES и GOODYEAR, масла от фирмата TOTAL.
Традиционен и дългогодишен производител на нисковолтова апаратура и електротехнически прибори: пакетно-гърбични прекъсвачи за 10, 25, 63 и 100 А; бутони с монтажен отвор Ф 22,5 тип РВ; всички необходими схеми за индиректно управление на оперативни вериги; електромагнити AC и DC; кранова апаратура, кранови спирачки, силови контролери, взриво безопасни лампи тип ОВЖЛ 125; продажба на контактори тип CNM.Партньор на Rade Koncar -Skopie и Pokoj S.E Лодз Полша
Производство на всички видове метални транспортни ленти, ползувани за транспортиране на месни, сладкарски и други изделия с малко тегло.Машините ползуващи тези ленти са тункмашини, машини за изпичане, пържене, охладителни тунели и др.
Проектиране на цялостни решения за автоматизация и управление на подземни и надземни паркинги ePark. Изграждане с най-съвременно и надеждно паркинг оборудване (БАРИЕРИ, БИЛЕТНИ АВТОМАТИ, БЕЗКОНТАКТНИ ЧЕТЦИ RFID, РАЗПЛАЩАТЕЛНИ АВТОМАТИ, АВТОМОБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ и др.) с 3 години гаранция. 24 часова поддръжка. Проектиране, изграждане и поддръжка на RFID и баркод системи VGARD за контрол на достъпа и работното време базирани на клиент-сървър технология. Турникети за контролирано пропускане на хора.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.