download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 112/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на кофи за мини ескаватори и багер товарачи,вилични рогове и консумативи за тях.
СД Янев и Яневи е основана през 1991 г. Фирмата е с традиции в областа на производството на топлообменници /изпаритери, кондензатори, радиатори и др./. Наши приоритети са разумните цени и качеството, което гарантираме чрез тестването на произведените от нас продукти преди предаване на клиента. Поръчката при нас е среща с желано продължение!
Внос и търговия с дървообработващи машини:форматиращи циркуляри,кантослепващи,заточващи,прахоуловители,за циклене на паркет и др
Производствена, търговска, инжинерингова и лицензионна дейност със сандвич панели и изделия на тяхната основа в страната и чужбина
Емакар ООД е основен доставчик на резервни части за електрокари и мотокари от серията Балканкар. Складовата база разполага с 3000 вида резервни части в наличност.Фирмата предлага продажба на нови и рециклирани мотокари Балканкар.
- Клапан ООД извършва монтаж на всички видове подемни кранове. Фирмата има сертификат от Технически Надзор за извършване на дейността. - КЛАПАН ООД – Варна официален представител на “Cold Jet Europe”, Ви предлага бързо, безопасно, екологично чисто, без абразиви и химикали почистване (бластиране) със сух лед - продажба на Тръбопроводна арматура- неупотребявана, подемни кранове, резервни части за парогенератори, автоклав титанов, неръждаеми тръби- неупотребявани и др.
Виеластик Производство на съединители Виеластик и резервни шини за тях.
Продажба на резервни части за трактори, комбайни, плугове, дискови брани, пръскачки, торачки, косачки, К-454, Е-302, лагери, ремъци.
„Хидрофорс ВБФ“ ООД е фирма специализирана в производството, ремонта и монтажа на хидравлични и пневматични възли и агрегати, уплътнители с висока прецизност на изработката, матрици за пресови изделия, механична обработка на метали, проектиране и консултации в сферата на хидравликата и пневматиката. Когато става дума за хидравлика... Ние сме най-подходящият ви партньор.
Търговия с металорежещи машини, части и екипировка. Лентови отрезни машини, Би-метални ленти и листи. Инструменти със сменяеми пластини. Дървообработващи инструменти.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.