download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 120/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на боркорони за мокро пробиване на железобетон с нормална и висока степен на армираност (диаметър на арматурата над 35 мм.). Пробиване на железобетон с боркорони и собствени машини.
Търговия на едро и дребно с широка гама машини и инструменти на високо техническо ниво с разумна цена Изключителен дистрибутор на запазената холандската търговска марка Huvema за България Продуктите, които предлагаме отговарят на последните стандарти за качество и безопасност, действащи в Европейския съюз Доставяме богата гама от модели, подходящи за нуждите на вашето производство: металорежещи машини – фрезови машини, стругове, пробивни машиним; металообработващи машини – преси, шлифовъчни машини; инструментални принадлежности; дървообработващи машини; машини за обработка на алуминий и пластмаси; компресори; агрегати; подемно-транспортни машини; иструментариум. Доставка на инструменти и консумативи, доставка на резервни части, инсталация и гаранционен сервиз и извънгаранционна техническа поддръжка. Професионални консултации за всички видове обработки на материали и изработване на абсолютно всякакви изделия от метал. Готови сме да осигурим компетентна консултация при избор на машини, огтоваряши на потребностите на клиента. Благодарение на нашия персонал от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит от България и Холандия и отличното познаване на пазара в Западна Европа сме състояние да дадем професионална консултация, да намерим нестандартно решение и да осигурим широка гама от машини и оборудване. Освен широката гама машини и инструменти можем да доставим и различни употребявани машини. За по-подробна информация заповядайте в нашия шоу рум в гр. Сливен. Партньорство с наши и чужди фирми: -Huberts b.v. Холандия; -Huto machines b.v. Холандия; -Prins Machines Холандия;
Фирмата извършва ремонт на ръчни електроинструменти - ъглошлайфи, бормашини, перфоратори, къртачи, фрези, циркуляри и др.
Фирма СИРК ЕООД разполага с машина за лазерно рязане, студено огъване на ламарина до 4 м - абкант. Изработваме метални халета и заваръчни конструкции по проект на клиента.
Внос и износ на търкалящи лагери.
Ремонт на пътностроителни машини, силови агрегати, хидравлични системи-хидромотори, помпи, цилиндри, механични обработки, заварки. Монтаж на тръби за ВиК, канализация, газ, кабели по безископна технология.
Аварийно отваряне на трезорни врати, сейфове и каси. Възстановяване, ремонт и рециклиране на механични системи за сигурност. Консултации по сигурност на тежко банково оборудване. Профилактика и абонаментна поддръжка на заключващи системи, брави и шифри.
Хлебопроизводство-резервни части за пруфери за междинна ферментация (кошнички,гнезда) Пластмасови изделия: 1.Уплътнителни елементи за лагерни възли предназначени за гуменотранспортни ленти(ГТЛ) в Мини Марица изток и др. руднични комплекси. 2.Рез. части за селскостопански машини производство на ПЕРЛА-АД Нова Загора 3.Пластмасови детаили за елекротехническата индустрия
Мотор редукторни групи, вариатори, съединител спирачки, мрежи и перф. ламарини, PTFE, зъбни и верижни колела, ремъци и ремъчни шайби, инж. пластмаси, конвейрни елементи, транспортни ленти /изработка по размер или залепване на място/, шнекови витки и тръби, спец. ходови колела, лагери и лагерни черупки, греси, галови и пластинчати вериги. Изработкана сложни детайли.
Газификация, отопление, климатизация, вентилация. Търговия с промишлени отоплителни уреди, инфрачервени излъчватели, камини, котли, радиатори, ВиК арматура, горелки.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.