download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 132/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Ремонт на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на металорежещи машини, сервиз на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на AC DC регулатори, ремонт на системи с цифрови устройства за металорежещи машини (fanuc TSD, tiksi, ZIT 500), смяна на системи на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на СТ 161, ремонт на фанук, ремонт на TSD, рециклиране на металорежещи машини, механичен ремонт на металорежещи машини, ремонт на платки ЗИТ 500, ремонт на серво управление за металорежещи машини.
Фирмата е специализиранa в производството на машини, резервни части и съоръжения за оборудване на мелници, фуражни цехове и заводи, фуражни кухни за лични и кооперативни ферми, силозни площадки, пивоварни предприятия, маслобойни. По заявка на инвеститора се разработват и изработват нестандартни машини, резервни части и съоръжения във всички отрасли на хранително – вкусовата, химическата и фармацевтичната промишленост, съоръжения за пречиствателни станции, оранжерийна промишленост, съоръжения във връзка с опазване на околната среда и водите (инсенератори).
Проектиране и изграждане на инсталации за технически газове, нестандартно оборудване, ремонт и поддръжка на криогенни съоражения. Почистване на тръби.
Доставки на механично, електронно и електрическо оборудване в областта на селското стопанство и околната среда. Люпилни технологии, инсинератори, индустриални миялни технологии и др. Представляваме водещи международни компании на българския пазар. Всички представлявани от нас марки са с доказана репутация, качество и традиция.
Фирмата извършва внос и износ на товарни и лекотоварни автомобили, автобуси, ремаркета, полуремаркета и пътно строителни машини. Организира посещания на базите й в Белгия и Холандия. Налични над 1000 броя автомобили. Възможност за лизинг.
АМ - АВТО предлага: амортисьори, акумулатори, бобини, гарнитури, помпи, дебитомери, датчици, релета, свещи, ламбда сонда, филтри, спирачна система, комутатори, лагери, масло, ремъци, ролки, термостати, накладки и др. Авточасти за руски автомобили.
Фирма "Eкоенерготех" ЕООД е специализирана в областта на проектирането и изграждането на автоматизирани инсталации за производство на екопелети, екобрикети от дървесна и селскостопанска биомаса. Фирмата предлага консултации, пълен иженеринг и сервиз при изграждане на инсталации с капацитет от 0,5 до 2 - 2,5 t/час на базата на влажна или суха дървесна биомаса, слама, слънчогледови люспи и др. селскостопански остатъци, а също и отоплителни инсталации за бита, обществени и промишлени сгради, използващи като гориво дърва, екопелети, екобрикети и енергийни трески.
Представителство на немската фирма "ALMiG Kompressoren GmbH", специализирана в производството на компресорна техника с близо 100 годишен опит в този бранш. Предлагаме пълната гама винтови и бутални компресори, хладилни и адсорбционни изсушители, филтри, ресивери за сгъстен въздух и системи за третиране на кондензат.
Фирма ИРИДИА ООД е специализирана в доставка, монтаж, поддръжка, ремонт и сервиз на оборудване за производство на сгъстен въздух: - висококачествени винтови и бутални компресори REMEZA, винтови компресори, пневматични инструменти и аксесоари Chicago Pneumatic, сертифицирани инсталации за пренос на сгъстен въздух с алуминиеви тръби и компоненти TESEO, както и на автосервизно оборудване: - гумодемонтажни, баланс машини, подемници, стендове за реглаж на преден и заден мост на фирма Sice, линии за годишни технически прегледи ENERGOTEST, подемници, цялостно оборудване за смяна на масло Werther, заваръчно и автотенекеджийско оборудване Wielander+Schil, професионални ръчни инструменти Proxxon и Knipex.
АВТОМАТИЗАЦИЯ ГЕШЕВ е проектантско бюро, специализирано в автоматизация на производството и създаването на нестандартно технологично оборудване. Ние разработваме автоматизационни решения за повишаване производителността на съществуващото технологично оборудване или създаваме нови технологии, които осигуряват на клиентите ни пазарно предимство. АВТОМАТИЗАЦИЯ ГЕШЕВ произвежда и пуска в експлоатация проектираното технологично оборудване.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.