download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 104/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Официален дистрибутор на National Instruments за България. Data Acquisition DAQ; PXI; PCI; GPIB; CAN; LabVIEW; Measurement Studio; DAQ Devices for USB; Digitizers and LCR Meter for PXI and PCI; FireWire Interfaces for PCI and PXI.
Предлага резервни части за електро и мотокари, части за дизелови двигатели ПЕРКИНС д2500; д3900, стартери, генератори, горивоподкачващи и горивонагнетателни помпи, хидравлични зъбни помпи, хидравлични електромагнитни и ръчни разпределители, модулна хидравлика, спирачни цилиндри. Предлага металорежежещи инструменти, абразивни инструменти (свредла, метчици, флашки и др.); заварка на съдове под налягане (ръждаеми и неръждаеми), вани; основен ремонт на тракторна техника и на двигатели с вътрешно горене; ремонт на вносна хидравлика (Япония, Сащ и др.), пътностроителна хидравлика - тежки машини - фадроми, бетоновози, багери и комбайни също.
Фирмата произвежда пълна гама собствена разработка редуктори, мотор-редуктори, еластични съединители съобразени с изискванията на клиента. Ремонт и рециклиране на механични предавки. Консултации или решаване на всякакви технически въпроси, свързани с проектирането, експлоатацията и поддържането на съоръжения и задвижванията към тях.
Продава машини за производство на хартиени чували: 25 кг, 50 кг обикновени и винтилни; двупластови и трипластови. Пълен производствен цикъл с печетарка, произвеждаща 80 чувала за една минута. Машината е самоделка по патент на немска машина. Цената е по споразумение.
Доставка и сервиз на мастиленоструйни принтери - HITACHI, термотрансферни и термодиректни принтери - Toshiba, SATO и Avery Dennison, баркод скенери и терминали - Symbol. Индустриалните Ink-Jet принтери Хитачи са доказали своето високо качество и надеждност при работа и в най-тежка работна среда. Термо принтерите Тошиба и Сато са сред най-високотехнологичните продукти в областта на термотрансферния термодиректния печат. Принтерите на Avery Dennison са много подходящи за термотрансферен печат върху текстил и сатен. Продуктите на световно известната в областта на баркод технологиите фирма Symbol се открояват със своето много високо качество, изключителна надеждност и нанадмината функционалност. Автоматични апликатори за етикети.
Производство на отрезно лентови хоризонтални машини, типоразмер 300, 420 и 500 мм. Ремонт и възстановяване на отрезни машини. Проектиране и производство на инструментална екипировка.
Извършване на работа с Фадрома Case 621B, превоз на земна маса и други превози с Shkoda. Работа с друга техника!!!
Индустриална автоматизация. Компютърно управление на бетонови възли. Ремонтно- пускова, наладъчна и инженерингови дейности. Управление на соларни системи, за топла вода и електроенергия. Системи за измерване на тегло и дозиране. Управление и следене на процеси, влажност, температура, вакуум. Управление на вакуум камери за нанасяне на покрития. Измерване на темература в силози за зърно. Решаване на специфични проблеми и др. Енергетика. Енерго-спестяване.
Сервиз и ремонт на всички видове пароструйки, водоструйки, прахосмукачки и др.; абонаментна поддръжка и безплатен транспорт в рамките на региона.
Производство на пласмасови детайли до 2,5 кг с широк набор от машини. Разполагаме с цех за изработка на инструментална екипировка.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.