download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 94/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Произвежда гъвкави съединения (маркучи) за хидравлични, пневматични, газ пропан-бутан, бензин, нафта, климатични инсталации; маркучи за хранително-вкусовата промишленост, водоструйни и пароструйни апарати, метални за висока и ниска температура от -200 до 600 С, химически агресивни среди, тефлонови PTFE и др., комплект с накрайници на база маркучи с диаметър от ф4 до ф300 и налягане до 1250 bar в зависимост от диаметъра и типа на маркуча. Изработва накрайници по задание на клиента. Доставя хидравлични тръбни свързващи елементи, прецизни тръби и бързосменни съединения. Промишлени бързосменни съединения и скоби от тип "ELAFLEX", "KAMLOK, SPANNLOC", "SPANNFIX".
Проектиране и производство на машини за хранително-вкусовата промишленост. Разфасовъчни машини, машини за затваряне на тенекиени кутии. Етикетиращи машини, термоформовъчни машини и др. Производство на опаковки от термопластично фолио и блистер опаковки.
Проектиране и производство на инструментална екипировка - щанци, шприцформи, бласформи, пресформи. Производство на щанцови детайли. Галванични услуги - поцинковане, хромиране, никелиране и други покрития. Производство на осветителни тела за вграждане - тип луна. Производство на метален обков. Фирмата е разработила и внедрила Система за управление на качеството ISO9001-2000.
Проектиране и производство на инструментална екипировка - щанци, шприцформи, бласформи. Производство на мотокултиватори, мотофрези, прикачни съоръжения, втулки, съединител карданен, агрегатори и други по заявка на клиента. Търговия с метали. Фирмата разполага с високотехнологичен машинен парк.
Резервни части за фуражни и мелнични заводи, трансортьори - редлери, шнекове, елеватори, галванични покрития - хромиране, поцинковане, оксидация.
Проидводство на опоковки за козметика, преработка на полимерни материали, производство на шивашки изделия на ишлеме - конфекция и трикотаж.
Фирмата предлага широка гама помпи и оборудване с битово и промишлено приложение, в това число за вода, горива, хранителни, химически и други продукти.
Фирмата се занимава с търгивия на едро и дрeбно с оригинални резервни части за немски багери NOBAS УБе - 631, 632, 1232, 1233, руски ЕО - 3322А, B, D, 4121, 4124, полски Варински К-406, K-408, K-606, K-611, фадроми L-34, L-200, KCC-100. Оригинални резервни части за IFA. ET "Велико Митев-56" разполага със собствена модерна и перфектно оборудвана сервизна база, в която се извършва ремонт на хидропомпи, хидромотори, хидроразпределители, цилиндри, хидросистеми на строителни машини - багери, фадроми, грейдери, всякакъв вид селскостопанска техника.
Фирмата предлага услугата ЛАЗЕРНО изрязване на детайли от листов материал. Обработката се извършва с мощен лазер на машина с цифрово–програмно управление по произволен контур и с възможност за оптимизащия на разкроя.
Проектиране и производство на инструментална екипировка - щанци, шприцформи, бласформи. Производство на мотокултиватори, мотофрези, прикачни съоръжения, втулки, съединител карданен, агрегатори и други по заявка на клиента. Търговия с метали. Фирмата разполага с високотехнологичен машинен парк.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.