download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 88/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Официален представител на итаилианския концерн BERCO S.P.A. Предлага на българския пазар резервни части за ходова част на всички видове верижни машини, както и резервни части за OMATSU,CAT.,FIAT HITACI,FIAT -ALLIS.
Отороизиран дистрибутор на OMRON за България. Предлагаме ви висококачествените продукти за промишлеността на японската фирма ОМРОН - програмируеми контролери, терморегулатори, честотни регулатори (OMRON-YASKAWA) за регулиране оборотите на асинхронни двигатели, сервоуправления, релета, релета за време, програмируеми релета, датчици (индуктивни, капацитивни, светлинни, за налягане, за безопасност), линейни двигатели, крайни изключватели, захранващи устройства, бутони, трицветни дисплеи, touch screens и други. Фирмата предлага и инженерни решения на Вашите задачи.
Внос на прокат от специални стомани до ф500 мм, шестограми, квадрати и др. Внос на резервни части за компресори и въздухоразделителни инсталации, производство на ОНД и Украйна.
Машини за ХВП, комплектни линии за преработка на плодове и зеленчуци, инженеринг и изграждане на комплектни обекти в ХВП.
Продажба на всякакъв вид машини за дървообработване - нови и втора употреба внос от Италия. Машини на склад в Италия, доставка до 3 дни. Рециклирани машини с гаранция, изгодни цени, намаления.
Предлага бутилки от Поликарбонат (LEXAN® на GE Plastics е едно от най-познатите търговски наименования за питейна вода за МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА И ПОДЛЕЖАЩИ НА РЕЦИКЛИРАНЕ. За онези, които гледат сериозно на бизнеса с минерална вода, ПРЕДЛАГАМЕ: КОМПЛЕКСНА ЛИНИЯ ЗА БУТИЛИРАНЕ НА ПОЛИКАРБОТНАТНИ БУТИЛКИ. Тя представлява завършена, лесна за инсталиране система, която измива, пълни и затваря. Скоростта на линията е 1000 бутилки на час.
Производство на инкрементални линии и индикатори с точност до един микрон. Подходящи за стругове, фрези и бормашини.
Фабрика за печене и пасетиране на кафе: -продажба на прясно изпечено кафе; -захар на пакетчета, кафявя захар, суха сметана за кафе, инстантно кафе, суитли и др. /възможност с лого на клиента/; -доставка на кафемашини и кафемелачки; -официален представител на LA SPAZIALE за България.
Фирмата е представител на Българския пазар на BERICAP световен лидер в производството на PP PE капачки, NATIONAL STARCH&Chemical световен лидер в производството на лепила за всички производствени отрасли. Фирмата предлага и висококачествени PE и COEX опаковки.
Фирмата разработва нови и прави ретрофитинг на стари Електро-ерозийни машини, Нишкови и Обемни. Извършва технологично консултиране с цел повишаване производителността и точността на обработката, както и защита на инструмента. Поддръжка и доставка на консумативи резервни части към машините за ерозийна обработка.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.