download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 91/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Холандската фирма DYNIMPEX ви предлага следните изделия: 1. О-пръстени, квадратни пръстени и V-пръстени от NBR, EPDM, Viton, PTFE, Silicone или от комбинация от няколко материала – 7000 вида, милиметрови и инчови размери. 2. Семеринги, NBR, Viton, Silicone, DIN 3760 – около 4000 вида, милиметрови и инчови размери. Семеринги за високо налягане и за двигатели с вътрешно горене. 3. Хидравлични и пневматични уплътнения: много широка гама. 4. Шнурове, квадратни и кръгли: NBR, EPDM, Viton, Silicone. 5. Фолио, листи, пръти и тръби от чист PTFE (тефлон). 6. Каучукови листи: NBR, EPDM, Viton, Silicone. 7. Шлангове за ниско и високо налягане и накрайници. 8. Порести уплътнителни материали: ленти, шнурове, листи. 9. Изработване на изделия по чертежи на клиента от пластмаси, NBR, Viton, EPRD, Silicone, PTFE и др. материали. DYNIMPEX притежава сертификат за одобрена система за гарантиране на качеството съгласно EN ISO 9001 - 1994. Доставките се извършват директно от Холандия до посочен от клиента адрес.
Внос и износ на резервни части за мотокари, електрокари, двигател ПЕРКИНС, леки автомобили. Метални и дървени врати. Цветни метали.
Произвежда и продава/дистрибутира / различни видове стандартни и нестандартни металорежещи инструменти, металообработващи и други машини, машинна екипировка и материали: метчици, плашки, зенкери, зенковки, фрези, дорници, кутии конзолни, кутии разклонителни, дюбели за BAUMIT и Фибрант, райбери ръчни и машинни, протяжки, ножове стругарски и борщанги, твърдосплавни пластини, свредла, преси ръчни винтови, менгемета, патронници, универсали, цанги и цангодържачи, измервателни инструменти, изолационни материали на Den Braven, електроинструменти на SPARKY, диамантени шайби, заготовки от бързорежеща стомана, матрици, ленти отрезни, листи за механични ножовки, триони ръчни и пелки, шлосерски инструменти - различни видове, много други инструменти - стандартни и нестандартни, както и по техническо задание на клиента. МОНИ ЕООД извършва също ремонт, рециклиране и продажба на различни видове металорежещи и металообработващи машини, оборудване. Например: стругове стандартни, универсални, специални; фрези универсални и специализирани, абканти, гилотини, шлайф-машини, щос-машини, преси и други. МОНИ ЕООД извършва в областта на машиностроенето и металообработването различни видове ремонти и услуги с наличната си техника и специалисти. В областта на строителството извършва различни видове хидроизолации и топлоизолации на сгради с материали на водещи европейски и български производители. Разполага с производствени и търговски бази в градовете Габрово, Севлиево и Велико Търново; развива активна дейност в цяла Централна Северна България. МОНИ ЕООД е партньор на водещи български машиностроителни, машинни и металообработващи предприятия; отворена е за нови контакти и различни видове партньорство. За постоянни клиенти и по-големи месечни обеми МОНИ ЕООД предлага изгодна схема за търговски отстъпки.
ТЕХНОЛОГИИ И МАШИНИ ЗА ДЪРВОДОБИВА: специализирани трактори, въжени линии, лебедки, цепачни машини, белачни машини, секачни машини, нестандартно оборудване, резервни части. Инсталации за производство на дървени въглища и брикети от отпадъците от дървените въглища. ЕКОЛОГИЧНИ БРИКЕТИ И ПЕЛЕТИ: технологии, машини и съоръжения за производство от отпадъчна дървесна и селскостопанска биомаса. СУШИЛНИ ЗА ДЪРВЕСИНА : проектиране, изграждане, доставка, режими, автоматизиране на сушилния процес. Дървообработващи и мебелни машини. Транспортьори за обли и фасонирани дървени материали.
ТРАКТОРИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ: Болгар-82ПД, МТЗ-82.1, МТЗ-920.2, ЛКТ-81Т, ТАФ-658, лебедки, щитове, булдозерни устройства. ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ: мобилни ТВС с дължина 400 –500 м, стационарни ВС с дължина 1000-2000 м, автоматична вагонетка за въжени линии ВА-15х с товароподемност 15 кН. РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА: трактори, лебедки, и въжени линии. Хидравлични кранове за товарене на дървени материали. Билкопреси. Транспортьори за обли и фасонирани дървени материали. Нестандартно оборудване. ЛИЗИНГ.
Продажба на pH-метри, кондуктометри, оксиметри, фотометри. Апаратура за гама спектрометрия. Промишлени нивомери, плътномери, влагомери и дебитомери. Радонови детектори, пробовземащи устройства за въздух, съдове Маринели. Газ анализатори. Апаратура за физико-механични изпитания на материали.
Фирмата извършва всякаква дейност с стройтелна механизация. Изграждане на кабелни трасета. ВиК, канализация. Оптика. Газопроводи. Басейни. Фирмата разполага с нова техника и квалифициран персонал, разполага също и с машини за тромбоване и уплътняване на настилки, както и за без изкопни услуги.
Фирма Тапфло ЕООД – представителството в България на Tapflo AB - шведски производител и дистрибутор на помпи за всички области на индустрията, като хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата и други промишлености. Тапфло ЕООД предлага на българския пазар висококачествени мембранни, центробежни, зъбни, винтови, перисталтични, ротационни и варелни помпи, помпи с магнитно задвижване и помпи с гъвкав импелер. Фирмата е официален дистрибутор за България на водещите производители на индустриални помпи Johnson Pump AB, Швеция, CDR Pompe S.p.A., Италия и PCM Pompes, Франция и оторизиран дилър на Jessberger GmbH, Германия.
Оторизиран сервиз за България на «Мазак» (Япония). Специализиран в извършването на инсталация и сервиз на металорежещи машини MAZAK. Възстановяване на шпиндели, направляващи, СВД и цялостни решения по поддръжката. Мрежови решения.
Окомплектоване, производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Търговия с преси за запресоване на накрайници. Hачин на работа - производство на хидравлични маркучи по изисквания на клиента: работно налягане, накрайници, условен диаметър, дължина, брой. Цел: трайно и надеждно доказване като коректен и професионален партньор, допринасящ с дейността си за успеха на всички свои клиенти. Kачествено, бързо и леснодостъпно обслужване. Kоректно поведение във всяко едно отношение.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.