download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 99/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Проучване, технологична разработка, избор на оптимални технико-технологични решения, изграждане и монтаж на стационарни и мобилни инсталации и съоръжения за производство на течни и газообразни екогорива на база растителни и други естествено възобновяеми суровини и отпадъци у нас. Основните ни технологични приоритети при производството на биодизел и биогаз са химическата, биотехнологичната, и икономическата ефективност. Инсталациите са конструирани и окомплектовани по наше ноу-хау и патенти, отговарят на Евростандартите и постигат минимизиране на себестойността на произвежданите горива.
Производство на прахоуловители.
Доставка и монтаж на хладилно и търговско оборудване за магазини, ресторанти и т. н.
Продава ЕЛЕКТРОКАРИ и МОТОКАРИ с товароподемност от 1 до 3,5 тона марка БАЛКАНКАР. Височина на повдигане до 6,0 метра. Нови, рециклирани, в движение. Гранция от 3 до 12 месеца. Доставка на резервни части за всички марки европески кари - по заявка.
Строителна техника - бетонови възли, бетоновози, кранове, багери, транспортна техника. LAYHER - фасадни и подвижни скелета, специализирани скелета и конструкции за летища, корабостроителници, тунели, мостове, рафинерии - отговарящи на всички норми за сигурност.
Основната дейност на фирмата е доставка на крепежни елементи. Наш специалист ще Ви консултира и достави до Вашия склад необходимия артикул според Вашите нужди. В нашия каталог присъствуват над 70 000 крепежни елементи – от М1 до М110, от L1 до L300. Изделията са от стомана, неръждавейка, мед, месинг, полимери и пластмаси до ASTM легирани материали, без покритие, електромагнити, механично покритие, горещо поцинковани, алуминизирани, никелирани, полирани повърхности. Доставяните елементи са от реномирани световни производители и са тествани за качествените си показатели: Доставяме крепежни елементи по: ISO, DIN, АNSI, NF; UNC/UNF/BSF/BSW/BA/ASTM, както и полустандартни елементи.
Производство на "Съединител виеластик" и резервни шини /гуми/ за него. Високоеластичните съединители "Виеластик" са предназначени за предаване на въртящ момент в машинни предавки, задвижвани с електродвигатели. Предаването на въртящ момент става, чрез еластичен елемент, каучукова шина, която е притисната от метални дискове, към полусъединителите. Шината е разрязана диаметрално на едно място и с това монтирането може да се осъществява без да се децентроват полусъединителите.
Продажби и сервиз на всички видове пожарогасители. Проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни инсталации и СОТ. Съставяне на планове за евакуация, документации за пожарна и аварийна безопасност. Противопожарна техника, лични предпазни средства и указателни знаци.
Резервни части за товарни автомобили, автобуси, ремаркета, бусове. Карета, спирачни барабани, водни помпи, шенкелни болтове. Механична и термична обработка. Изработка и по модел на клиента.
Взривобезопасна апаратура (Ех): разклонителни кутии, бутони, ключ, енергоспестяващи и луминесцентни лампи, авариен изход, елемент команден и др. Части за електро и мотокарното производство: кабелни снопове и проводници за тях, реверсори, еднополюсни аварийни изключватели, капацитетоуказатели, предпазители, резистори, ел. табла с контакторно и импулсно управление за електрокари, ел. табло за мотокари, щепселни съединения, прекъсвачи помощни за разпределители, и др. Изделия с общо предназначение: микропревключватели (S800), крайни изключватели, кабелни накрайници, изолатори 380V, активни съпротивления с мощност от 100 W до 200кW и др.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.