download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 100/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Доставка на ел. двигатели - асинхронни; правотокови за миннодобивната промишленост, металургия. Гуменотранспортни ленти от 300 до 1600 мм. ЖП релси. Кранови релси КР 70 КР 80. Помпи - потопяеми, дренажни, стационарни.
Производство на силова промишлена електроника: токоизправители за галванотехника, заряд на акумулатори, постояннотокови двигатели; инвертори /тиристорни или транзисторни/ за индукционно нагряване, закаляване и топене. Резервни захранвания. Променливотокови регулатори за съпротивителни пещи - регулиране и стабилизиране на температура, мощност или друг параметър.
Монтиране, обслужване, ремонт, преустройство и сервизна дейност на трансманипулатори и трансбордьори към тях. Ние сме специализирана фирма с богат практически опит в областта на складовата механизация. Имаме изградена сервизна мрежа за ремонт и поддръжка на стелажообслужващи машини – трансманипулатори в цяла България. От 1979г. се занимаваме с проектиране, доставка и монтаж на механизирани и автоматизирани складове, обслужвани от трансманипулатори, както в страната, така и в чужбина.
Търговия с трактори, подходящи за лозови и други трайни насаждения, овощни и зеленчукови градини, оранжерии и ферми. Търговия с резервни части за китайски и руски трактори, прикачен инвентар (плугове, фрези, сеялки, дискови брани, култиватори, пръскачки и др.)
Фирма "Беърингс Трейд Къмпани" ООД е директен вносител на индустриални и селскостопански лагери. Предлагаме лагери с марката DYZV - лидер в производството на сферично-ролкови лагери за енергетиката, минната промишленост и машиностроенето и с марката PIB - качествени сачмени лагери от сериите 600., 62..., 63..., 3200, 3300, 16000, 61800, 61900, 62200 и 62300. Осъществяваме специализирани доставки на лагери по спецификация на клиента, както и доставка на нестандартни лагери по чертеж. Предлагаме консултации по лагерни възли с цел оптимизиране разходите по изграждането, поддръжката и ремонта им.
Лазерно, механично и водно рязане до 3 х 1,50 м. Рязане на всякакъв вид материали независимо от дебелината: камък, стъкло, дърво, метали (цветни и черни), пластмаси, гума и др. Гравиране - лазерно, механично и пясъкоструйно. WaterJet, AquaJet, HydraJet.
Прахоуловители за дървообработващи машини, дървообработващи стругове с копирно устройство, аспирационни системи за дървообработващи предприятия, лентов шлайф за метал и дърво, резервни части за комбайни и други селскостопански машини, автомобилни везни от 20 до 60 т, нестандартно оборудване, метални услуги - врати, огради, решетки, парапети, рязане с плазма, метални шкафове и палети, електростатично прахово боядисване.
Проектиране, доставка и монтаж на професионално кухненско оборудване, инструментариум и аксесоари за вино и масата.
Металорежещи машини, технологична екипировка и инструменти. Проектиране, конструктивна документация за изработка, технология и организация на производството, съдействие при изработката на продукта, монтажа, пускане и настройка. Гаранционната поддръжка.
Фирма “БАЛТИК МАСТЕР” ЕООД се специализира в доставката на промишлено оборудване и резервни части към него по заявка на клиенти в следните основни направления: 1. Хладилни системи – хладилни камери и хранилища, хладилни агрегати и компресори, централизирани хладилни системи и др., в цялата гама по мощност. 2. Системи за климатизиране на въздуха, вентилаторно и отоплително оборудване - въздухоохлаждащи станции, чилъри от различни мощности, топлинни помпи, централни климатици, охладители, системи за съхранение на лед, хладилни кули, кондензатори, и др. 3. Оборудване за хотели, барове, кафенета. 4. Професионално кухненско оборудване. 5. Търговско оборудване. 6. Изделия от неръждаеми и обикновени стомани. 7. Проектиране и монтаж на цялата гама от предлагани изделия. 8. Поддръжка, сервиз, гаранционно и следгаранционно обслужване на вече доставеното оборудване. Фирма “БАЛТИК МАСТЕР” ЕООД предлага проектиране, призводство, доставка и монтаж на изделия, освен гореизброените и по конкретна заявка на клиента.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.