download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 98/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на машини за клинозъбно снаждане на дървени детайли, многослойно слепени греди и плотове. Дървообработващи машини за дървена стъклопакетна дограма, строителни кофражни греди и ламели. Изпълнение на проекти по програма САПАРД.
ЕЛЕКТРОН СЕРВИЗ ООД е създадена през 2001г. Тя е естествено продължение и наследник на създадената през 1990г. ЕФ Електрон – 09. През изминалите години се утвърдихме като най-голямата фирма в Плевен и региона, предлагаща комплексни решения на проблемите, свързани с поддръжката на металорежещи машини и промишлено оборудване. Ние предлагаме на нашите клиенти ремонт и техническо обслужване на: конвенционални металорежещи машини; машини с ЦПУ; уникални металорежещи машини; промишлена електроника; ел. двигатели и задвижвания; кранове и повдигателни съоръжения; друго промишлено оборудване.
Компанията е специализирана в продажбата на тягови и стационарни батерии за всякакъв вид машини и резервно ел. захранване. Тя предлага и всички видове зарядни устройства за акумулаторни батерии . Продължавайки традицията на лoялност и грижи към клиента, ние разширихме гамата от предлаганите от нас услуги с цел оптимизиране на времето и разходите на клиента. Освен продажбата на акумулаторни батерии, ние вече предлагаме ремонт и диагностика на старите Ви батерии. Вече изкупуваме и стари батерии на атрактивна цена със съответният документ за рециклиране. ВАЛТЕД предлага и използването на старата Ви метална кутия с нови елементи, с цел достигане на по-ниска себестойност на батериите, като запазваме живота и гаранцията им. Разбира се, ние запазваме и безплатния транспорт до клиента.
Термофолиращи, вакуумиращи, чемберовъчни, хоризонтално и вертикално опаковащи, стречопаковащи, зашиващи, претеглящи, дозиращи и етикетиращи машини. Електронни везни. Търговско обзавеждане и гастрооборудване. Пълноцветен печат на етикети. Печати Trodat. Етикетни баркод принтери и термотрансферни ленти. Двигатели вътрешно горене, агрегати, резервни части за автомобили и кари.
Производство на стругоавтоматни детайли. Търговия с консумативи за хлебопроизводство.
Търговията с инструментални стомани, материали за машиностроенето, изработка на заготовки по индивидуален проект.
Дружеството с австрийски капитал и мениджмънт е ISO 9001 сертифициран външен производител и доставчик на метални компоненти с клиенти - известни индустриални компании в Австрия и Германия.
Търговия и ремонт на металообработващи машини. Консултации; посредничество; товаро-демонтажна дейност на малки и едрогабаритни машини.
Производство и продажба на ламелни шайби от шкурка (от ф50 до ф165), за шлайфане, полиране и матиране на цветни, черни и неръждаеми метални повърхности. Предварителна едноседмична заявка. Отстъпка за количество.
Печеливши български бизнес практики при експлоатация на възобновяеми енергийни източници като водна, ветрова и слънчева енергия. Алтернативни горива, биодизел, етанол, биогаз, водород. Електрически и хибридни автомобили. Корпоративно структуриране, преструктуриране и реинженеринг. Трансфер на ноу-хау, лицензи, търговски марки и патенти. Преференции и стимули за производство на енергия и горива от алтернативни източници.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.