download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 85/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство и износ на машини и режещи инструменти за месопреработка, оборудване за кланици: гилотини с надлъжно и напречно рязане; триони за разполовяване на свине и говеда; линии за обезкостяване на птици; машини за термична обработка (щавене) на свински крака, уши и почистване на телешки шкембета; ножове за обезкостяване и дране; ножове за кутери; ножове и решетки тип "турбо" за месомелачки. Изключителен представител за България на : "NOWICKI" - Полша, произв. машини и оборудване за месопреработвателната промишленост; "FOOD-TEC"- Германия, произв. хоризонт. и вертикални микрокутери; "EICKER MESSER" SOLINGEN – Германия, всички видове ножове за колбасарството и бита; "WAMMA" - Полша, произв. кланични линии, хигиенно оборудване; "RADEX" - Полша, произв. хигиенно оборудване, дeзинфекц. препарати, температуро и маслоустойчиви четки.
Производство на оборудване за: 1. Електростатично прахово покритие върху метали - черни, цветни и неметали - стъкло, керамика, камък. 2. Лакови покрития. 3. Емайлови покрития. 4. Камери за боядисване. 5. Пещи - ел. ток, нафта, газ. 6. Конвейри - автоматични, ръчни. 7. Манипулатори и роботи. 8. Циклони, пневмотранспорт, промишлени филтри. 9. Автоматични сита. 10. Електростатични апаратури. 11. Агрегати за обезмасляване.
Търговия с подемно-транспортна техникаНОВА/електрокари, мотокари, газкари, транспалетни колички, подвижни платформи/Предлага рециклиране на кари собственост на клиента с шестмесечна гаранция.
Богата гама машинни и автомобилни лагери(SNR,TIMKEN,FAG,SKF,KOYO,NACHI,ZKL,KG,GPZ,VMZ), семеринги и о-пръстени (SOG), ремъци(DAYCO,ROFAN,STAR,SUPER BELT), зегерки, графитни четки, авто крушки(AMOLUX) и електроди (ELEKTRODE JESENICE).
Булграко ЕООД Варна е оторизиран дистрибутор и сервиз на GRACO за България. Фирмата GRACO се е наложила като световен лидер в производството на оборудване, системи и компоненти за работа с всички видове материали в течно състояние, които намират приложение в морската, строителната, химическата и др. индустрии. Електрически, бензинови и въздушни помпи и машини за безвъздушно боядисване, Бензинови машини G-FORCE за почистване на повърхности с вода и химикали под високо налягане. Системи за едновременно смесване и разпръскване/полагане на многокомпонентни бои и покрития и др.
Доставка и монтаж на техническо оборудване, КИП и Автоматика. Landis&Gyr - горивна автоматика, Endress+Hauser - разходомери, Moeller - електро апаратура.
Ко-генератори - проектиране, доставка, инсталиране и поддържане. Три-генерация. Представителство на К & K Холдинг, Холандия - водещ производител на ко-генераторни инсталации.
Фирма Новотехпром гр. Стара Загора е създадена през 1989 г. като търговска фирма. Първоначалната й дейност е свързана с внос на бензиноколонки, резервни части за тях и за хладилна техника. След 1996 г. фирмата насочва своята дейност към търговия на едро и дребно с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника. Днес фирмата разполага с модерен търговски център и две производствени бази Търговски център НОВОТЕХПРОМ се намира в югозападната индустриална част на гр. Стара Загора. Разполага с площ от 22 000 кв м, на които са застроени складове, магазини и офиси. Изложбената зала е 1 400 кв м и в нея са експозирани компоненти за хладилни и климатични инсталации, директен внос от реномирани фирми производители като: Bitzer, Danfoss-Maneurop, Copeland, Roller, Borasa, Behr, GEA - Ecobraze, Thyssen Bausysteme, Alco controls, CMT, SIARCO Refrigeration, Crompton Greaves и др. От всички показани експонати – хладилни агрегати, компресори, изпарители, вентилатори, хладилна автоматика, енергетична техника и др. фирмата предлага големи складови наличности. Производствена база 2 ГОЛЕШ се намира в североизточната индустриална част на Стара Загора, разположена на площ от 7000 кв м. В цеха за профилиране на ламарина е инсталирана линия за развиване, изправяне, рязане и палетизиране на ламарина от 8 до 12 тона на час при средна производителност 10,5 тона на час. Производствена база 3 ИНДУСТРИАЛНА се намира в южната индустриална част на Стара Загора на площ 20 000 кв. м, от които 15 000 е покрита. В производствения участък са монтирани: Линия за профилиране на ламаринени столици, Линия за валцуване на ламаринени профили тип Вълна, Линия за валцуване на ламаринени LT профили. Всичките технологични линии са комплексна доставка от Thyssen - Krupp – Германия.
Търговия с газови отоплителни и домакински уреди /котли, конвектори, печки и котлони/ внос от Австрия.
Поизводство на каучукови изделия, тампони, и-я от силикон и машини за производство, бакелит, полиетиленови ръкави нестандартно малки размери, изтегляне на профили от различни пластмаси, производство на нестандартни машини, съоръжения, дозиращи автоматични линии за течни и агресивни материали. Разработки на нови изделия /матрици/ по модел, чертеж или с документация на клиента.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.