download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 71/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Извършва комплексно архитектурно проектиране в областта на новото строителство, преустройството, реконструкцията и интериора на всички видове сгради. Осигурява услуги за договаряне и доставка на строителни материали и обзавеждане.
Организира международните специализирани изложби СЕКЮРИТИ, МЕБЕЛ, ИНТЕРТЕКСТИЛ, националното търговско изложение ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ. Издава ежегодно КАЛЕНДАР НА ПАНАИРИТЕ И ИЗЛОЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ. БТПП организира също и самостоятелно, колективно или официално участие на фирми в Международните панаири - Пловдив: МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ И ТЕХНОЛОГИИ и МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР.
Разпространение и абонамент на печатни издания. Главен разпрострнител на в. 24 часа и в. Труд.
Агенцията работи активно както с наеми, така и с продажби, покривайки всички сегменти на пазара за недвижими имоти. Тя осигурява за своите клиенти и пълна гама от свързани с тази дейност професионални услуги, като управление, консултации и оценки на недвижими имоти.
Покупки, продажби, наеми и консултации.
Агенцията за малки и средни предприятия към Министерски съвет - разработва и провежда държавната политика за насърчаване на МСП в България.
Организира в страната и чужбина специализирани изложби с международно участие в сътрудничество с партньори от Великобритания и Германия. Печатна и сувенирна реклама.
Извършва патентно правни услуги в областта на: патенти, търговски марки, промишлен дизайн.
Издателско-рекламна къща Агато. Изработване на фактури, печати, визитки, етикети, бланки, брошури, календари, ваучери. Предпечатна подготовка. WEB-дизайн. Графичен дизайн. Рекламни материали. Печатарски услуги. Издателска дейност - научна литература: археология, нумизматика, сфрагистика, история.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.