download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 66/98 (973 фирми общо)следваща >>
Спедиторска и логистична дейност.
Международен транспорт и спедиция; логистични услуги; сервиз на леки и тежкотоварни автомибили; годишни технически прегледи; изработване, ремонт и продажба на ресори; автомивка; тониране на авто бои; TIR паркинг; складове и офиси под наем; всички видове застраховки в страната и чужбина; продажба на употребявани тежкотоварни автомобили.
Автомобили под наем - ВАРНА РЕНТ във Варна България. Наемане на кола или ван- сигурни и комфортни на добри цени.
Туристическа агенция "МИРА ТРАВЕЛ" ООД е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA). От 1996 год. е лицензиран агент за продажба на самолетни билети на всички български и международни авиокомпании с представителства в България. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага самолетни билети за целия свят по маршрути според изискванията на клиента на конкурентни цени. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага на своите клиенти хотелски резервации, организирани пътувания, почивки, семинари и конференции в страната и в чужбина. Клиенти на "МИРА ТРАВЕЛ" са държавни ведомства, частни фирми и граждани. "МИРА ТРАВЕЛ" разполага с два офиса, в които работят висококвалифицирани специалисти. И най-взискателният клиент ще получи най-доброто обслужване.
Търговска дейност в сферата на строителни материали, продажба на резервни части, интернет услуги, представителна и консултанска дейност.
Производство и разфасовка на антифриз и течност за чистачки от 1, 4, 5 л. Дистилирана вода - стекове от 20 бр. x 1 л. Продажба на едро и дребно на най-ниски цени. За търговци на едро специални оферти!!!
Тип Топ Куриер АД – Пощенски оператор (лиценз № 3) за РБългария. Над 20 000 доставени пратки всеки ден. 100% покритие на територията на страната до 48 часа. Електронно насочване и проследяване на всяка пратка. 100% собствени транспортни средства, офиси, хъб. 24 часова мобилна комуникация. Над 3 500 000 разпространени рекламни материалa всеки месец.
Tранспортни услуги до 500кг в София и страната. Бързина и коректност.
Компанията изършва висококачествени транспортни и спедиторски услуги, като осигурява различни по вид и възможности транспотрни средства. Специализирана е в транспорт на обемни и хладилни товари, както игрупани пратки. За наши клиенти предлагаме и митническо агентство.
Изправяне, прахово напластяване и шлифоване на колянови валове на леки автомобили, камиони и строителни машини. Разстъргване на цилиндрови блокове и ризи. Хонинговане на цилиндрови блокове и ризи. Изработване на стандартни и нестандартни, цилиндрови втулки-ризи. Разстъргване на тунел, основни лагери и тунел разпределителни лагери. Коригиране на мотовилки и смяна втулки за бутален болт. Изправяне на мотовилки. Ремонт на цилиндрова глава. Смяна на клапанни водачи – изработване на клапанни водачи. Обработване на клапанни гнезда и шлайф на клапани и пасване. Изработване на клапанни гнезда и смяна. Шлифоване на глави. Стругови, фрезови и координатни услуги и борщанга. Заварка на алуминиеви цилиндрови глави. Ремонт и изработване на карданни валове. Пътна помощ. Автокран 10 тона, валяк, фадрома, багер за строителни услуги.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.