download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 73/98 (973 фирми общо)следваща >>
Услуги от/на транспортни средства: кейова обработка, швартовка и отшвартовка, разтоварване от/на автомобили и жп вагони, складиране на товари - открити и закрити митнически складове, контейнеризация и деконтейнеризация, съхранение на контейнери, претегляне на автовезна /автокантар/ 80 тона, укрепване на товари в превозни средства, денонощна въоръжена охрана, складове под наем.
Фирмата се занимава с извършване на транспортни услуги. Превоз на товари в цялата страна. Разполага със строителна техника - багери, фадрома, компресори. Извършва изкопни и насипни работи.
Изработка на тир брезенти и всичко свързано с РVC плат.
Разполагаме с 15 високо-тонажни самосвала за вътрешен транспорт и 15 бордови за международен транспорт /ЕВРО5, ЕВРО4, ЕВРО3, ЕВРО2/.
"Рент а кар " и транспортни услуги с автобуси до 18 места
Пътуваме до всякакви дестинации в страната и чужбина, от врата до врата. КИРИЛОВ ТАКСИ извършва редовни курсове до Румъния, летище Отопени /Букурещ/, Русе-Букурещ и до всяка точка в страната и чужбина. КИРИЛОВ ТАКСИ е най добрия начин да стигнете навреме там за където сте тръгнали. Предлагаме ви качествено и комфортно пътуване на конкурентни цени. Корекно обслужване, владеене на Английски, Румънски, Италиански. Превоз на документи, багажи и др. Ние сме на ваше разположение по всяко време на денонощието седем дни в седмицата.
Железарски услуги, огради, парапети, тенти, метални, блиндирани, гаражни и интериорни врати, конструкции. Фирмата извършва и транспортни услуги в страната и чужбина 8+1. Транспорт до 1 тон, бус с висока база за София 12лв/час, за провинцията 0.30ст/км.
Международна спедиция наложила се на пазара с качество и добри цени. Предлага въздушни, морски и сухопътни превози от и до всяка точка на света, митническо представителство и склад под митнически контрол.
Сервиз "Хидравлика"- експресно ремонт на хидравлични рейки, помпи, хидромотори, кормилни управления, разпределители, телескопи, крикове и др. На МПС, ССМ, ПСМ, МАШИНИ и др. Продажба на нови и рециклирани с гаранция. Посещения за големи машини и на място в страната при необходимост
Извършване на работа с Фадрома Case 621B, превоз на земна маса и други превози с Shkoda. Работа с друга техника!!!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.