download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 75/98 (973 фирми общо)следваща >>
Частна корабоплавателна компания предлага сътрудничество по всички направления в областта на корабоплаването, застраховането и свързаните с тях дейности. Работни езици: Български, Английски и Руски.
Спедиция, транспорт - международен и вътрешен, логистични решения, АDR. Дестинации: Сърбия Хърватска, Словения, Италия, Македония, Гърция, Западна и Източна Европа, Турция, Близкият Изток.
Международна спедиция - въздушен, морки, сухопътен транспорт, митническо представителство, попълване на документи за митница, организиране на доставки от и за цял свят независимо от вида на транспорта, склад под митнически контрол
Вътрешен и международен транспорт
Товарни превози в страната и чужбина с камиони от 3 до 8 тона, 20 - 35 куб.м. Товаро-разтоварна дейност. Пренасяне на офиси и жилища. Групажни превози по редовни седмични маршрути: Пловдив-София-Пловдив, Пловдив-Варна-Пловдив, Пловдив-Бургас-Пловдив.
Иизвършване на транспорт с хладилни камиони до1 до 20 тона.
Транспорт в Европа и ОНД
Сервиз и авточасти. Извършваме ремонт на леки и лекотоварни автомобили, двигатели, трансмисия, окачване и изпускателни уредби.Разполагаме със стенд за диагностика и за реглаж преден и заден мост.Към сервиза има и склад и магазини, откъдето можете да си набавите частите и консумативите или да ви ги вземем ние.Специализирани сме и в производството на алуминизирани ауспуси, за леки автомобили, бусове и камиони.Също така предлагаме всякакви видове ремонти на автомобили ВАЗ, Москвич Алеко и Лада Самара, като разполагаме и със склад части втора употреба.Може на абонаментен принцип да извършваме пълно сервизно обслужване на тези автомобили.
Международен и вътрешен транспорт
ПРИСТАНИЩНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧВАЩИ: Претоварни операции и складово-експедиционна дейност (съхранение, прехвърляне, теглене, сортиране) на товарите.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.