download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 68/98 (973 фирми общо)следваща >>
Транспорт и спедиция на соло и групажни пратки от и за всяка точка на света. Седмичен сервиз от Китай. Логистични услуги. Митническо представителство по всички митнически услуги.
Международен транспорт и спедиция.
Транспортни и изкопни работи. Превоз на различни материали, главно земни маси от изкопни дейностти. Транспорт на работници. Изграждане на язовири, мостове, канализации и др.
Рязане на дървета и дърва за огрев. Транспортни услуги - ИФА - 8 т. С кран 1.5 т.
Автомивка, препарати. Дистрибутор на масла LIQUI MOLY, автокозметика SONAX и DAERG.
Автобуси под наем. Международни пътнически автобусни превози. Луксозни автобуси за страната и чужбина.
Интерлес 2004 ЕООД предлага на Вашето внимание различни асортименти дървен материал за строителство, мебели и дограма. Фирмата произвежда дъски, греди и талпи от бял бор, черен бор, смърч и ела, с дължини от 1 до 6 метра. Също така по желание на клиентите предлага строителни подпори с дължини 3 и 4 метра. Интерлес 2004 ЕООД разполага с два тежкотоварни автомобила, от които единият е с кран за трупи. По този начин Вашата поръчка може да бъде доставена до Вашия склад или строителен обект. Фирмата работи с най-големите складове в Слънчев бряг, Бургас и Варна. А ЗАЩО ДА НЕ РАБОТИ И С ВАС...????
Електро, мотокари, машини и системи за логистиката, комплексни логистични решения, сервиз, резервни части, следгаранционно поддържане, абонаментен сервиз, акумулаторни батерии, зарядни станции, контейнери, прикачен инвентар, транспалетни колички, сладова техника. Генерално представителство JUNGHEINRICH Bulgaria, Macedonia and Albania. Генерално представителство BAUMANN SHS Bulgaria.
Международен транспорт и спедиция, авио карго, митническо посредничество, застрахователна дейност.
Международна спедиция и транспорт. Собствен автомобилен парк. Групажни и комплектни автомобили за и от Европа. Ежеседмична групажна линия. Дистрибуторски транспорт, временно и митническо складиране в Германия.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.