download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 21/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Износ на: мотокари и електрокари и резервни части за тях; металорежещи машини и резервни части за тях, металорежещи инструменти; машини и резервни части за минната промишленост; ел. мотори.
Резервни части за машини и съоражения във всички области. Реекспорт на стоки от ОНД.
Търговия с активни и пасивни електронни компоненти и измервателни машини. Официален дистрибутор за България на: Analog Devices, Cosel, Clare, Diotec, OKW, Rolec, SRC Devices, Taylor Hobson.
Внос на промишлена арматура за: ТЕЦ, ВиК, химическа промишленост. Складови наличия: водопроводна арматура; кондензоотделители.
Търговия с фотоапаратура, медицинска апаратура и консумативи, IT апаратура, охранителна и наблюдателна техника. Официално представителство на: Olympus, Aloka, Arthrex, Mitsubishi, Ikegami.
Търговия с фотоапаратура, медицинска апаратура, IT апаратура, охранителна и наблюдателна техника. Официално представителство на: Olympus, Mitsubishi, Ikegami, Aloka.
Внос и търговия с огнеопорни каси, каси за вграждане в стена и шкафове за оръжие. Преставител на BORDOGNA - Италия.
Пълен технологичен инженеринг в областта на складовите системи и съоръжения, и технологичния транспорт - лентов, въжен и пневмотранстпорт. Проучва, проектира, произвежда и доставя "под ключ". Изпълнява монтаж и теормонтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз. Извършва инженерингови консултации.
Изключителен представител на GORGHI S.P.A. от Италия за доставка на: гумодемонтажни машини за леки и товарни автомобили; баланс машини за леки и товарни автомобили; стендове за регулиране на преден и заден мост на автомобили; стендове за спирачки и оборудване за Годишни Технически Прегледи; подемници двуколонни, четириколонни, ножични и др. за леки и товарни автомобили; компресори въздушни; стендове за диагностика на двигатели; пароструйни машини и четкови мивки за леки и товарни автомобили; вентилационни и аспирационни системи за автосервизи; стендове за изпитване на електроинсталацията на автомобили; стендове за изпитване и регулиране на горивонагнетателни помпи на дизел двигатели; стендове за почистване на електроинжектори, газоанализатори, димомери, тресачки за леки и товарни автомобили; инструменти; лепенки за гуми; тежести балансиране и др.
Проектиране, доставка, монтаж и сервизна поддръжка на комплексно автосервизно оборудване от ЕС.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.