download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Mozilla Firefox

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 02.05.12, 19:10
” За всички, които използват добавката за проверка на пощата от АБВ - ABV Notifier !

След като разработчиците на добавката напълно осраха новата версия с напълно малоумният дизайн, заемащ ужасно много място в лентите, единственото решение за мен и още много потребители бе да се използва старата, след като разработчиците така и не пожелаха да сложат опция за връщане на старият дизайн!

Заех се да оправя една от надеждните стари версии, и да я направя съвместима с всички лисици до двадесета версия включително, така че да не създава проблеми!

Ако и вас ви дразни новата версия на добавката, махнете я, след което сложете тази, и забранете автоматичното и обновяване! „

https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/abv-notifier/reviews/?src=api

tegote
Пет, 25.05.12, 12:19
Новата версия се забави! Изминаха две седмици - няма я! Изминаха още две -пак я няма! @programings, да не се е случило нещо с браузъра ти? Чакаме с нетърпение следващия брой да видим какво новото, обаче се бави! Дали няма да прескочат версия 13.0 и направо да минат на 14.0? Предполагам в този момент ще работят над 15.0, но аз ще отсъствам на море за две седмици и докато се върна направо ще тегля 16.0. Уникален браузър! Колко шеметно се развива, че чак свят ми се зави! Това трябва да е хипер, свръх, мега браузъра на века!
programings
Пет, 25.05.12, 13:13
Нещо се бъркаш, tegote !

Официалната дата за излизането на тринадесетата лисица е 5 юни !

Справка!

редактиран от programings на 25.05.12 13:13
tegote
Пет, 25.05.12, 13:30
Аха. Не знаех че чакат и часовник. Ми хубаво, щом ще трябва да отброяваме, ще чакаме. До сега не се чакаше така. Явно са решили да позабавят темпото с прогреса.
programings
Пет, 25.05.12, 13:34
Версията в момента е в бета стадий!

Не се чака часовник, просто в момента все още я разработват, и са преценили, че ще свършат до 5 юни!

tegote
Нед, 03.06.12, 00:50
” Официалната дата за излизането на тринадесетата лисица е 5 юни !
Така-така! Кой те излъга? Вече и да лъжат ли започнаха? Неочаквано се появи версия 13.0 - завършена! Това се случва на 2-ри Юни! Правилно си знам, че са се бавили.
programings
Вто, 05.06.12, 20:25
Като че ли програмистите на лисицата с всяка следваща версия се почудват какви нови и всевъзможни глупости да вкарват в браузъра, и това определено ме дразни!

Така, обяснявам как се махат новата страница за табовете и новото скролиране за тези, които не им харесват тези две нови екстри в тринадесетата лисица!

За мен новата страница за табовете е недоразумение, изкопирано от другите браузъри, което си е тъпо, а и на всичкото отгоре е забравена транслацията на заглавната лента на прозореца за нов таб, когато се отвори, така че за мен тази опция просто е недовършена и не става!

За да я забраните, отворете about:config, и намерете ключа browser.newtabpage.enabled, след което му задайте стойност false с двойно натискане върху него! Все още обаче тази функция не е напълно изключена от браузъра, тъй като при отварянето на нов подпрозорец ще се вижда малката квадратна икона вдясно, позволяваща ви да включвате и изключвате новата функция, както и некирилизираната заглавна лента! За да оправите и двата проблема, то намерете ключа browser.newtabe.url, щракнете два пъти на него, след което в полето въведете about:blank, тоест задаваме да се отваря чисто празна страница при отваряне на нов таб !

Готово, тази функция вече е изкоренена! Сега да забраним новото скролиране, което лично за мен е досадно и бързо!

Намерете ключа general.smoothScroll и му задайте стойност false !

И тук сте готови! Вече тези две функции са изключени напълно!

редактиран от programings на 05.06.12 20:26
редактиран от programings на 05.06.12 20:27
joniewalker
Вто, 05.06.12, 21:08
” Като че ли програмистите на лисицата с всяка следваща версия се почудват какви нови и всевъзможни глупости да вкарват в браузъра, и това определено ме дразни!. „

Аз неколкократно писах, че Мозила е за хора , които обичат да им е трудно. Обаче тук много ми се обидиха.

programings
Вто, 05.06.12, 22:09
Не може да се каже, че ми е трудно, а по-скоро любопитно да успея да оправя поредната простотия, която са направили разработчиците!
dhtj
Вто, 05.06.12, 22:35
Плавното скролиране го има сигурно от 3та версия, просто сега е включено по подразбиране. Може да си го изключите от менюто с настройките, само махнете отметката.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.