download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 39/98 (973 фирми общо)следваща >>
Куриерски услуги на територията на София. Изпълнение на: -експресни поръчки-до 1 ч., -бързи поръчки-до 2 ч., -обикн. поща-от днес за утре, -редовна планирана кореспонденция-регулярна кореспонденция, -разнасяне на покани,поздр. картички и рекламни материали.
Корабна агенция за корабно агентиране, корабен брокераж, спедиция на товари, митническо оформяне на внос/износ и други съпътсващи дейности по вноса и износа на товари по море. Главен офис във Варна, бранч офис в Бургас.
Проектиране, производство и ремонт на карданни валове предназначени за селскостопанска техника, автомобили и индустриални съоръжения. Разполага с ковашко-пресови мощности за изковки до 10-11 кг. Термообработка. Сертифицирана по ISO 9001:2000
Търговия с масла, горива и газове - API, FRAD, PRISTA OIL, TEXACO, SONAX, ARAL, MESSER - газове и др.
Изкупуване и преработка на пшеница. Производство на традиционни пшенични брашна и фуражни компоненти. Консултации и продажба на мелнично оборудване, компактни мелници. Автомобилен транспорт в страната и чужбина на насипни товари със собствен специализиран транспорт.
Представител на американския производител Enstrom Helicopter Corporation, САЩ. Доставка на вертолети, самолети и резервни части. Фирмата извършва и доставка на алуминиев сулфат и други.
Автомобилен транспорт в страната, корабно агентиране, корабен шипшандър, спедиция.
Производство на дизелови и газови мотокари, електрокари, дизелови и газови мотовлекачи, транспалетни колички и др. Доставка на резервни части. Сервиз.
Резервации и продажба на самолетни билети от всяка точка на света до всяка една друга, младежки и студентски намаления, хотелски резервации. Пълна информация за полета - цени, машрут, от кои авиокомпании се изпълнява, както и дни и часове на полета
Авто части за товарни и лекотоварни антомобили - УАЗ, ГАЗ, КАМАЗ, ИФА, ШКОДА-МАДАРА, ЕВРОПА, ЗИЛ, ЖУК, ПЕРКИНС, КРАЗ И МАЗ. Аудио-рекламни спотове.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.