download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 44/98 (973 фирми общо)следваща >>
Доставка на високобортни корабни дизелови двигатели, поддръжка, ремонт и резарвни части.
Международен транспорт със собствени камиони и спедиция; митническо агентство, складове под митнически контрол; вътрешен транспорт.
Строителство: високо и инфраструкторно, вкл. ПЕВП водопроводи. Производство муфени бетонови тръби с дълж. 2 м, СБЕ и изделия; филц и пясък за бетон; бетонови разтвори - Плевен, Свищов, В. Търново. Услуги стр. механизация и автотранспорт: бетонпомпи, бетоновози, багери, булдозери, самосвали, прицепи, автовишки и др.
Продажба на самолетни билети за цял свят.
Авиокарго, куриерска дейност, самолетни билети, туроператорска дейност.
Rent a car - автомобили под наем. Туроператор- incoming and outgoing. www.bulgariaholidays.net
Сервиз за ремонт на автобуси и товарни автомобили MAN и Mercedes. Ремонт, основен и частичен, на автобуси IKARUS 280, Ч11М4, Mercedes O-305 и O-305G, Чавдар В 14-20, 11М3, Чавдар 141, на тролейбуси IKARUS 280Т и Skoda, на възли и агрегати за тези марки и модели. Преустройство на съчленени автобуси в соло с необходимите документи за регистрация. Фирмен магазин на MAN и продажба на оригинални резервни авточасти за Mercedes, IKARUS, SETRA, Skoda, Roman. Изработка на мехове от PVC плат и алуминиеви лайсни за съчленени автобуси Mercedes, Чавдар В 14-20 и IKARUS. Тапициране на седалки (и каросерии) за автобуси и товарни автомобили. Монтаж и ремонт на автомобилни и газови уредби (за бензинови автомобили). Производство на резервни части за автобуси, на стелажи и палети. Преустройство на товарни микробуси в пътнически минибуси. Автомобилни надстройки по индивидуални проекти. Абонаментно обслужване на автобуси.
Изключителен представител ио вносител на италианската фирма за производство на автомобилни гуми MARANGONI PNEUMATICI S.p.A.
Търговия с авточасти. Изключителен представител на FRENKIT S.L.L. и SEINSA S.A. - рем. к-ти за спирачни и амбриажни с-ми и FAE - датчици за всички видове автомобили.
Митническо складиране, обработка на стоки под митнически надзор, транзит на стоки, спедиционни услуги, митнически банкови гаранции.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.