download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 58/98 (973 фирми общо)следваща >>
Алтони ЕООД е основана на 13.06.1991 година в град Варна. Основна дейност на фирмата е туристически транспорт на пътници в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантъорство. Фирмата извършва внос на употребявани лекотоварни и товарни автомобили, микробуси и автобуси (градски и туристически) от Германия.
Автобусен транспорт в страната и чужбина, автобуси под наем, случайни превози от 8 до 50 места, автобусни билети за цяла Европа.
Международен транспорт и спедиция.
Международен и вътрешен транспорт. Разполага с 3 дрехарки и 5 самосвала по 40 тона.
Етна Карго ООД е транспортно-спедиторска компания. Предлаганите услуги са - шосеен, железопътен, речен, въздушен и комбиниран транспорт. Цели и групажни пратки. Контейнерни превози. Превоз на извънгабаритни товари и ADR стоки. Митническо складиране и агентиране. Цялостна логистична обработка.
Спедиция и транспорт (групажни, частични и комплектни товари) между България и Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Великобритания, Португалия, Испания и Италия.
Алфа комерс е създадена през1995 г., разполага с 18 бр. Собствени транспортни средства с които извършва вътрешен и международен транспорт.
Предлага само професионални водоструйки, пароструйки и прахосмукачки Кренцле -Германия. Гаранционен и извънгаранционен сетрвиз за цялата страна.
Хамалски услуги, хамали и транспорт. Професионален пренос на офиси, апартаменти, метални сейфове, пиана и други. Транспортни услуги в цялата страна. Де/монтаж.
Студентско сдружение ХамалиБГ е създадено през 1996 година. Специализирали сме се в областта на хамалските услуги (пренасяне на мебели, пиана, каси, офис апаратура и други). Осигуряваме транспорт за всички ваши потребности. За 9 години се утвърдихме като водещата фирма в България. Екипът ни е много добре подготвен да се справи със всяка една задача, без изключение. За пренасяне подсигуряваме всичко необходимо за опаковане на вашия багаж (кашони, касети, фолио, тиксо - като всичко това е за наша сметка). Благодарение на дългогодишния ни опит и доказан професионализъм, сме предпочитан партньор за много фирми и институции малка част от която можете да видите в раздел клиенти.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.