download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 55/98 (973 фирми общо)следваща >>
Търговия и рециклиране на полимери: полипропилен, полиетилен високо и ниско налягане, полистирол, оцветители и адитиви, инженерни пластмаси. Международен транспорт и транспортни услуги.
Спедиторски и транспортни услуги с автомобили, железопътен транспорт, въздушен и контейнерен транспорт, митническо посредничество.
Дебатин БГ се занимава с решаване на проблемите за опазване на товари и ценности при транспорт и съхранение с помощта на съвременни системи за пломбиране и индикация.
Международна спедиция.
Авиоспедиция, транспорт, складиране, митническо представителство, попълване на митнически документи, консултации по внос и износ на стоки от Аерогара София.
Компанията Транстерра Лоджистикс - България ООД е агент на Nippon Yusen Kaisha - NYK Line, чиято основна дейност е организирането на транспортни и логистични услуги – морски транспорт и международна спедиция за и от Далечния Изток. Фирмата предлага директен контейнерен транспорт до Черно Море, ABS - Asian Black Sea Service, което осигурява най-добрите транзитни времена на пазара.
Такси услуги.
Обучение на водачи на МПС категория "В".
Специализиран ремонт и регенерат на товарни, индустриални и минни гуми; монтаж на индустриални гуми на 3- и 5-сегментни джанти; ремонт на транспортни ленти; гумени облицовки за индустриална употреба; материали за ремонт и регенерат на тежки гуми - Michelin&Schrader; материали за ремонт на транспортни ленти - TRS - Germany; нови индустриални и товарни гуми тип OFF Road - Michelin и Goodyear.
Превоз на товари до 7 тона на територията на България.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.