download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 66/98 (973 фирми общо)следваща >>
Спедиторска и логистична дейност.
Международен транспорт и спедиция; логистични услуги; сервиз на леки и тежкотоварни автомибили; годишни технически прегледи; изработване, ремонт и продажба на ресори; автомивка; тониране на авто бои; TIR паркинг; складове и офиси под наем; всички видове застраховки в страната и чужбина; продажба на употребявани тежкотоварни автомобили.
Автомобили под наем - ВАРНА РЕНТ във Варна България. Наемане на кола или ван- сигурни и комфортни на добри цени.
Туристическа агенция "МИРА ТРАВЕЛ" ООД е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA). От 1996 год. е лицензиран агент за продажба на самолетни билети на всички български и международни авиокомпании с представителства в България. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага самолетни билети за целия свят по маршрути според изискванията на клиента на конкурентни цени. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага на своите клиенти хотелски резервации, организирани пътувания, почивки, семинари и конференции в страната и в чужбина. Клиенти на "МИРА ТРАВЕЛ" са държавни ведомства, частни фирми и граждани. "МИРА ТРАВЕЛ" разполага с два офиса, в които работят висококвалифицирани специалисти. И най-взискателният клиент ще получи най-доброто обслужване.
Търговска дейност в сферата на строителни материали, продажба на резервни части, интернет услуги, представителна и консултанска дейност.
Производство и разфасовка на антифриз и течност за чистачки от 1, 4, 5 л. Дистилирана вода - стекове от 20 бр. x 1 л. Продажба на едро и дребно на най-ниски цени. За търговци на едро специални оферти!!!
Тип Топ Куриер АД – Пощенски оператор (лиценз № 3) за РБългария. Над 20 000 доставени пратки всеки ден. 100% покритие на територията на страната до 48 часа. Електронно насочване и проследяване на всяка пратка. 100% собствени транспортни средства, офиси, хъб. 24 часова мобилна комуникация. Над 3 500 000 разпространени рекламни материалa всеки месец.
Tранспортни услуги до 500кг в София и страната. Бързина и коректност.
Компанията изършва висококачествени транспортни и спедиторски услуги, като осигурява различни по вид и възможности транспотрни средства. Специализирана е в транспорт на обемни и хладилни товари, както игрупани пратки. За наши клиенти предлагаме и митническо агентство.
Изправяне, прахово напластяване и шлифоване на колянови валове на леки автомобили, камиони и строителни машини. Разстъргване на цилиндрови блокове и ризи. Хонинговане на цилиндрови блокове и ризи. Изработване на стандартни и нестандартни, цилиндрови втулки-ризи. Разстъргване на тунел, основни лагери и тунел разпределителни лагери. Коригиране на мотовилки и смяна втулки за бутален болт. Изправяне на мотовилки. Ремонт на цилиндрова глава. Смяна на клапанни водачи – изработване на клапанни водачи. Обработване на клапанни гнезда и шлайф на клапани и пасване. Изработване на клапанни гнезда и смяна. Шлифоване на глави. Стругови, фрезови и координатни услуги и борщанга. Заварка на алуминиеви цилиндрови глави. Ремонт и изработване на карданни валове. Пътна помощ. Автокран 10 тона, валяк, фадрома, багер за строителни услуги.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.