download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 69/98 (973 фирми общо)следваща >>
Международен транспорт и спедиция. Вътрешен транспорт.
Фирма Рени изключителен представител на Kent International Trading Company Limited - China - http://www.vehicle-china.com/index1.htm. Предлагаме автобуси, товарни, леки и комунални автомобили, шасита, гуми и др. на изключително атрактивни цени.
Специализирано интернет приложение за автомобили под наем.
Аудио и видеоразпространение, сервиз - поставяне на газови уредби, инжекциони и метанови уредби, аларми и подръжка на касови апарати.
Международен и вътрешен транспорт на товари.
Ремонт на автомобили.
Нашият екип от висококвалифицирани специалисти може да Ви предложи всички услуги свързани с вносно-износни и митнически операции. Предлагаме пълно митническо представяне на Вашите стоки преминаващи през Митница Бургас. Ние можем да Ви организираме складове под митнически контрол и да изготвим всички необходими документи. Разполагаме с фирмени автомобили, с които спестяваме време и можем да реагираме адекватно на всички възникнали спешни ситуации.
Внос и дистрибуция на добавки за масла, горива и охладителни системи SNAP, CASITE, EVER-WEAR, накладки, спирачни цилиндри, помпи, дискове, барабани, маркучи SAMKO, водни и бензинови помпи GP, филтри NIPPON и BOSHI, инжекционни помпи ACHR.
"Drenikov rent-a-car" предлага автомобили под наем. Офиси в София, Сливен, Пазарджик и Русе. Пътувания в България и чужбина. Онлайн резервация, доставка, трансфер.
Транспортно-спедиционна компания Intercontinental service LTD се занимава с превози на товари в България и чужбина. Компанията оказва съдействие при оформяне на визови покани за шофьори и ръководители на фирми по превоз на товари за Русия, Украйна, Молдова и Беларус в срок и на високо професионално ниво.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.