download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 77/98 (973 фирми общо)следваща >>
Спедиция за международен и вътрешен хладилен и бордови транспорт.
Дистрибутор на "Приста ойл" за Пловдив и Хасково. Търговия със светли горива и пропан-бутан. Автосервиз, диагностика, авточасти, пункт за ГТП.
ЖАК ЕООД внос и продажба на лети джанти 'Hi-tech' с гарантирано качество на изгодни цени за леки автомобили
Международен транспорт ЕВРОПА-АЗИЯ
Международна спедиция и транспорт. Логистика. Железопътни и комбинирани превози. Контейнерни превози от всяка точка на света: цели и групажни от (Китай, Тайван, Япония, Корея, Малайзия, Северна Америка, Южна Америка, Латинска Америка и други). Групажни автомобилни превози - редовна групажна линия от и до Европа. Комплектни автомобилни превози. Мултимодални, морски и речни транспорти. Складова дейност и дистрибуция. Складове под митнически контрол. Митническо агентство. Карго застраховки. Професионални консултации при решаването на транспортни проблеми. Вътрешни превози. Покриване на митни сборове.
Фирмата се занимава с продажба на авточасти на едро и дребно, както и с продажбата на едро на антифриз, спирачна течност "Нева" и BASF дестилирана вода и др.
Основен предмет на фирмата е търговия с резервни части нови и втора употреба на всички модели „Форд Транзит”; сервиз и сервизно обслужване на автомобили; пълно и частично рециклиране на автомобили ”Форд Транзит”. Тясната специализация позволява да се поддържа в наличност широк избор от резервни части,на конкурентни цени. За доставката на сложни и редки детайли съществува система за индивидуални поръчки. Опитът натрупан от колектива на сервиза и магазина, позволява на клиента да се предлага компетентна помощ във вид на техническа консултация и съвет. Постоянно се работи за разширяване на асортимента от резервни части. За постоянните клиенти съществува система за поощрение.
ВНОС НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ, МОТОРИ, КАМИОНИ, МИКРОБУСИ ОТ АВСТРИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ
Експресни куриерски услуги в цяла България. Тел. за национална заявка 07001 7071.
Автомобили под наем, мобилни услуги. On-line резервации с 5% отстъпка.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.