download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 74/98 (973 фирми общо)следваща >>
Фирма "Тахо БГ" предлага на своите клиенти, продажба на нови и рециклирани Евротахографи, скоростоограничители, пълната гама от тахошайби и аксесоари, резервни части и сервизно оборудване. Можете да получите професионална информация относно есплоатацията на вашия тахограф, да извършите вече станалата задължитенла за територията на България контролна проверка, да ви бъде направено пълно сервизно обслужване на тохографа или скоростоограничителя, или ако все още нямате такъв, той да ви бъде монтиран в удобно за вас време.
Официален представител за България на фирми от Китай за различни превозни средства.
Автобуси, микробуси, списание за автобуси и микробуси, международни изложения за автобуси, рейсове, съвети от специалисти.
Авточасти и аксесоари за товарни и лекотоварни автомобили: КАМАЗ, КРАЗ, МАЗ, УАЗ, ГАЗ 53; VOLVO, MERCEDES, SCANIA, MAN, DAF.
Внос на нови авточасти за френски и италиански автомобили. Внос на авторадиатори за европейски марки коли.
Траспорт и спедиция на товари в страната и чужбина
Пътуваме до всякакви дестинации в страната и чужбина, от врата до врата. ДЕМАР ТАКСИ извършва редовни курсове до Румъния, летище Отопени /Букурещ/, Русе - Букурещ и до всяка точка в страната и чужбина. ДЕМАР ТАКСИ е най добрия начин да стигнете навреме там, за където сте тръгнали. Предлагаме ви качествено и комфортно пътуване на конкурентни цени. Корекно обслужване, владеене на английски, румънски, италиански. Превоз на документи, багажи . Ние сме на ваше разположение по всяко време на денонощието седем дни в седмицата.
Фирмата извършва товарни превози със самосвални и бордови автомобили, а също така и продажба и доставка на инертни материали.
Официален вносител на смазочните продукти с марка ALPINE на заводите MITAN в град Анкум, Германия. Продажби на едро на всички видове моторни масла, хидравлични масла, спирачна течност, трансмисионни масла. Добри условия за дистрибуторите. Централен склад в Пловдив, складове в Шумен и Смолян.
Транспорт, спедиция и представителство в митница за всички митнически режими.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.