download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 61/98 (973 фирми общо)следваща >>
Авариен Комисар - Стоков контрол, сертификати, други сървейорски услуги. Съдебно-икономическа експертиза по автотранспорт. Процесуално представителство. Спасителни операции.
Преднагаме транспорт в цяла България на товари и мебели до 1.5 тона, денонощно цена: 0.30 ст. на километър
Дружеството се занимава с изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали. Извършва транспортна дейност в страната. Разполага с мулти лифт и специализиран камион с кран.
Наван ЕООД осигурява транспорт на цели и групажни превози на конвенционални и хладилни товари до всяка точка на Европа. Най-развитите ни релации са: Балканските страни, Испания, Германия, Полша, Чешка Република, Словения, Хърватска, Австрия, Унгария.
Резервни части за микробуси и камиони Fiat Ducato и Iveco. Масла и греси - Fiat Lubrificanti.
Фирмата извършва транспортна дейост.
Международен транспорт и транспорт в страната на стоки от 1 до 35 тона. Митническа обработка на територията на Бургаска област. Претоварни операции на пристанище Бургас. Специализирани сме в обработка и транспортиране на извънгабаритни товари. Спедиция и логистика.
Международен транспорт със собствени и наети товарни автомобили 12-115 м3/1,5-22т/. Склад под митнически контрол, застраховки, консултации и др.
Автомобили под наем от 18 до 40 евро. Предоставяме на нашите клиенти добре поддържани и надеждни автомобили, в цената влиза пълно автокаско и доставяне на автомобила на място посочено от вас.
Продажба на нови и на гуми втора употреба на световните лидери KAMA, FIRESTONE, KORMORAN, SEMPERITE, BARUM, MICHELIN, DAYTON, UNIROQL, KLEBER, GISLAVED, DEBICA и много други. При нас разнообразиeто от гуми е безкрайно, тъй като целта ни е да предлагаме ГУМИ ЗА ВСИЧКИ! Освен от гуми обаче, автомобилът Ви има нужда и от масло, спирачна течност, антифриз и т. н. Заповядайте при нас, за да поглезим автомобила Ви.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.