download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 56/98 (973 фирми общо)следваща >>
Продажба и монтаж на професионално електро оборудване, дистрибутор на ELMARK подръжка и рехабилитация на ел инсталации, водогрейни (парни) инсталации, монтаж и продажба на части за тиях, крепежни изделия. Ножа деиност на фирмата е продажба на авточасти на фирмите FEDERAL MOGUL CHAMPION OPTIBELT и други реномирани фирми фирмата търси сътрудничество в тези области с производители и вносители в България
Международен транспорт и спедиция. Два пъти седмично групажни линии. Възможност за превози на опасни продукти, транспорт и складиране на дрехи на закачалки. Обезопасени автомобили. Работи с Франция, Белгия, Холандия, Англия, Ирландия, Испания, Италия, Турция.
Търговия с моторни масла и горива.
Пътна помощ на територията на Р България и извън нея. Към момента дружеството разполага с девет автомобила, които са готови да отговорят на повикване 24 часа в денонощието. Покрива цялата автомагистрала Тракия, като се гарантира срок на пристигане на местопроизшествието до 20 мин. от получване на повикване. Работи в района на Велинград, Самоков, Боровец, Пазарджик, Панагюрище и цялата пътна мрежа в описания район, като времето за пристигане зависи от категорията на пътя. Можем да товарим автомобили с общо тегло до 40 тона.
Каскада ООД се занимава с търговия и рециклиране на полимери, мастербачи и адитиви. Извършва международен и вътрешен транспорт.
Счетоводна Кантора BSR предлага абонаментно счетоводно обслужване на физически и юридически лица. Данъчна защита. Осигурителна каса. Счетоводни консултации. Безплатни консултации. Счетоводство, ДДС, осигуровки, декларации.
Международен и вътрешен транспорт.
Международен транспорт.
Автобусен транспорт в страната и чужбина с луксозни четири звездни автобуси, марка Setra 315HD, 215HD. Транспорт по редовни автобусни линии: Харманли - Пловдив; Харманли - Ст. Загора; Харманли - Сл. Бряг. Транспорт на работници от р-к Трояново 3. Екскурзии: Турция, Гърция, Германия, Австрия, Полша, Испания, Португалия, Франция и др.
Транспорт и превоз 1 - 9 т. с падащ борд за София и страната. Хамали студенти, пренасяне на мебели, каси, пияна, опаковане, монтаж, коректност, фактури.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.