download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 53/98 (973 фирми общо)следваща >>
Фирмата е специалицирана в областа на организацията на контейнерен транспорт от цял свят - внос и износ.
Он-лайн каталог за туристически услуги и информация. Атрактивни предложения за екскурзии и почивки в страната и чужбина, бизнес пътувания, автобусни и самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, медицински застраховки, рент-а-кар, асистанс услуги. Индивидуални и групови туристически програми, редовни автобусни линии за Европа, промоции на авиокомпании, конгресни и семинарни пътувания! Надеждният партньор при организация и реализация на Вашето пътуване!
Международен транспорт и спедиция.
РЕДОВНА ГРУПАЖНА ЛИНИЯ АНГЛИЯ - БЪЛГАРИЯ – АНГЛИЯ • Английска спедиторска фирма; • Международна спедиция - Групажни и Комплектни товари • Комбиниран транспорт - Благодарение на изградената широка мрежа от партньори, “Деламод-България” ЕООД е в състояние да предостави разнообразие от транспортни решения (по море, въздух, автомобилен и железопътен транспорт), независимо от това в коя част на света се извършват доставките. • Пълно логистично обслужване – внос, износ, доставки „врата-врата”, транзит и дистрибуция •Транспорт и спедиция на окачени облекла - Цялостно логистично обслужване на производството и износа на конфекция на закачалки. Експресни доставки на различни по обем партиди конфекция с най-модерни високообемни специализирани автомобили. Предлагаме бързина, надеждност и спазване на договорените срокове благодарение на ефикасна мрежа от квалифицирани партньори и постоянен контрол на експедицията чрез мобилна и сателитна връзка.
Търговия на резервни части и аксесоари за товарни автомобили. Извършва транспортни услуги в страната и чужбина.
Охраняем ТИР паркинг, Межуднароден транспорт, Годишни технически прегледи за леки и тежкотоварни автомобили, Складове под наем.
Национален дистрибутор на Българските масла ПЛАМА. Доставки за София и страната и големи отстъпки за количества на моторни и трансмисионни масла.
Собствено производство на материали за студен регенерат на автомобилни гуми. Регенерат, сервиз и ремонт на тежкотоварни гуми. Инженерни пластмаси за производство на резервни части за камиони.
Изработва покривала за коли ( платнише) от брезен или тента.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.