download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 42/98 (973 фирми общо)следваща >>
Фирмата е основен представител на концентрираните препарати за автомивка ПОЛАРХЕМ - внос от Гърция. Те са нови за българския пазар, но се радват на голям успех, защото са с изключително качество. Фирмата набира и търговски сътрудници и дистрибутори за работа на процент от реализираните от я продажби.
Спедиция, международен транспорт със собствени автомобили.
Международен транспорт и спедиция в централна и западна Европа, страните от бившето ОНД и Русия!
Дизайн и производство на спортни автомобили, тунинг, изделия от фибростъкло, /стъклопласт/, твърди покриви за всички видове автомобили и пикапи, пързалки, люлки, водни ефекти, матрици, изкуствени камъни, стени и басейни, резервоари, лодки поправки и нови.
Шлайф на колянови валове, ремонт на биели - калибровка на биелни втулки, разстъргване и хонинговане на цилиндрови блокове, борщанга - тунел основни лагери - тунел разпределителен вал - калибровка на шенкелни втулки, изработка на плъзгащи лагери за Д. В. Г. и др., ремонт на автомобилни глави - проверка за пукнатини - обработка на клапанно гнездо - изработка и смяна на клапанно гнезда от специални материали предназначени за работа на автомобилните двигатели с "ГАЗ". Фирмата работи с машинен парк производство на BERCO - Италия, SERDI - Франция.
Лицензирана фирма за търговия с резервни части за мото- и електрокари, транспалетни колички и телфери. На своите клиенти фирмата предлага нови и рециклирани кари, производство на "БАЛКАНКАР"; складова техника /тран-спалетни колички и телфери/, а така също и пълната гама резервни части за кари.
Пристанищни услуги: товаро-разтоварна дейност, вътрешно и външно търговско обслужване, техническо обслужване, спедиция, инвестиционна и инженерингова дейност, научно-развойна дейност, квалификация на кадри и т. Н.
Автобусен транспорт в страната и чужбина, отдаване под наем на автобуси, високо скоростно напластяване, сервиз за тежкотоварни камиони и автобуси, монтаж и калибриране на тахографи и скоростоограничители, годишни технически прегледи, търговия с горива, хотелски комплекс и др.
Извършва хладилен транспорт.
Предлага единствен по рода си български сайт свързан с международен транспорт и спедиция. Над 200 регистрирани потребители! Над 30 оферти в борсата дневно! Обяви, Дискусии, Онлайн разговор, Вътрешна поща, Документи и закони свързани с транспорта, Справочници и много други удобства.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.