download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 70/98 (973 фирми общо)следваща >>
СИС Логистикс е фирма, занимаваща се с международен транспорт и спедиция. Целта на СИС Логистикс ООД е да обслужва клиентите си така, че те да имат постоянна и вярна информация за текущата позиция на товарите, както и за сроковете на доставка, товарене и разтоварване. Фирмата е специализирана в международния автомобилен транспорт и спедиция, както на комплектни товари, така и на групажни пратки и разполага с 5 собствени бордови автомобила13.60м (EURO3). Спедиторската дейност е насочена към цяла Европа. Предлагаме склад под митнически контрол към МБ Кремиковци, както и попълване на митнически документи и представителство в София. Фирмата е член на Съюза на Малките и Средни Автомобилни Превозвачи.
Извършване на международен транспорт до Турция.
Транспортни услуги в страната - 1.5т. до 5т. /35ст. до 60ст./ 20 куб. 5м; от 6т. до 12т. /70ст. до 80ст./ 40 куб. 7м. Групажни превози в страната - 10кг. До1000кг. - София-Пловдив-Ст. Загора-Бургас-Варна. Всички градове по маршрута и обратно. Изгодно, доставка 24ч.
Транспортни услуги с камион 23 тона 90 куб. м. ремарке-щора.
Транспортни услуги със самосвален превоз и производство на каучукови изделия.
Деметра-2000 е лицензирана транспортна фирма за извършване на превоз на пътници на територията на България и в чужбина. Разполага с луксозни микробуси и автобуси, оборудвани според изискванията на АЕБТРИ за международен пътнически транспорт. Всяко МПС от автобусния парк на фирмата разполага с климатик, печка, микрофон, CD-стерео система и комфортни седалки за туристически услуги. Фирмата разполага и с квалифицирани екскурзоводи на различни езици
Дискордиа АД е фирма за международен транспорт и спедиция с офиси в София и Варна. Автомобилни, железопътни и контейнерни превози, митническо обслужване и складиране. Превози със собствени автомобили.
Фирма ЕТАП АДРЕСС осъществява автобусен превоз на пътници в цялата страна. Разполага с широка мрежа от офиси на територията на България.
Фирма ГРУП ПЛЮС осъществява автобусен превоз на пътници в цялата страна. Разполага с широка мрежа от офиси на територията на България.
Директен внос и продажба на алуминиеви джанти и гуми.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.