download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 295/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производстводител на мебели с марка VERART, мебелни 3D фасади с MFD с PVC пoкритие. Tърговия с материали за мебелната промишленост, продажба на машини - CNC, Вакуум преси, Лазер, Плазма и други производство на АРТЕЛ ООО Украйна. Фирмата е дилър за България, Румъния, Сърбия и Черна гора, Босна и Македония.
Българският производител на твърди тавани -"hard top" за джипове и пикапи и нестандартни съклопластови изделия.
Търговия с професионални ръчни инструменти, компресори, крепежни елементи, металообработващи и резбонарезни инструменти продукти на LOCTITE.
Машини и инсталации за млечната промишленост.
Производство на спортни и работни облекла и по поръчка на клиента.
Производство на вълнени и ефектни прежди.
Български спортни мрежи от производител. Производство на мрежи за тенис на корт, волейбол, футбол, хандбал, баскетбол, мрежи за топки и др. Производство на преградни и предпазни мрежи за ски писти, спортни зали и игрища, прозорци, детски креватчета, камиони за смет и др.
Производство на осветителни тела сертифицирани за продажба в страните от ЕС, Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Япония. Производство на метални мебели, аксесоари, изделия за бита, мебелен обков.
ЕКОИНВЕСТ ООД изкупува и преработва PP, HDPE. Предлага вторичен гранулат: LDPE, HDPE, PP. Изкупува и балира: велпапе, вестник, PET, найлон. Има развита транспортна дейност в страната.
Бротекс ООД има предмет на дейност производство на спортно облекло (мъжко и дамско) - екипи, къси панталони, якета, елеци и др. Има възможност за изпълнение на ишлеме на конкурентни цени при свободни производствени възможности.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.