download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 7/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Производство на киселино-устойчиви тухли и плочки 200/100/30 с приложение в химията, металургията и енергетиката. Каменинови канализационни и дренажни тръби и фасонни части за тях. Каменинови плочки 250/250/50 за пешеходни зони, тротоари.
Директна покупка от строителното дружество на жилища, офиси, магазини и павилиони на пазари, с компенсаторни записи, с лихвоточки, на изплащане и до 30% отстъпка при плащане в брой. Отдаване под наем. Продажба на прозрачни и цветни покривни материали за тераси, оранжерии и зимни градини. Строителство, ремонт, услуги. Вълнообразни супер керемиди Ондура – USA.
Внос, продажба и монтаж на окачени тавани, топлоизолации, хидроизолации, пожарозащити, сухо строителство Knauf, мазилки, саморазливни настилки и скрепителни елементи.
Осъществява пълна инженерингова дейност в областта на вентилируемите фасадни облицовки /сухи монтажи/ от естествени и изкуствени облицовъчни материали в т.ч.: предпроектни проучвания, работни проекти, техническа помощ, изработка и доставка на крепежни елементи, доставка на облицовъчни плочи, монтаж на вентилируеми облицовки.
Строителни ремонти и ново строителство.
Производство на дограма от дърво със стъклопакет - Sicotherm по европейски стандарт.
Строителство и проектиране.
Произвежда: детски игрални комплекси; тръбна мебел; градинска и паркова мебел; хотелски сейфове; метални парапети и стълби; поликарбонови конструкции; търговси стелажи; цех за полимерно прахово покритие.
Предлага строителна химия и хидроизолациии на Сика Швейцария - световен лидер в тази област. Предлага топлоизолации от минерална вата. Изработва хидроизолации на плоски покриви, подземни и хидросьорьжения с PVC мембрана. Предлага и извьршва хидроизолации на стоманобетон. Предлага и извършва полагане на всички видове саморазливни епоксидни, полиуретанови и цимент полимерни настилки. Антикорозионна защита.
Производство, изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Стъклопакети.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 208 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.