download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 15/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Хидроизолация чрез кристализация в дълбочина и защита от корозия на бетонни и стоманобетонни конструкции, сутерени, резервоари, басейни и др. Представител на продуктите VANDEX INTERNATIONAL. Хидроизолация на покриви и тераси. Предсавител на ZINGA - материал за антикорозионна защита на метали чрез студено поцинковане.
Комплексна програма за слънчева защита INFRESA - 13 продукта, 228 модела, 843 цвята, 44 допълнителни екстри. Хоризонтални и вертикални щори, трансперанти, плисе, външни ламелни и ролетни щори, мрежи против насекоми, сенници и др. Щори за наклонени, скосени, кръгли, триъгълни, дъговидни и други видове прозорци с нестандартна форма и разположение. Възможности за дистанционно управление. Богата гама от цветове, разнообразие на моделите. Проектиране, доставка и монтаж. Електрозадвижвания и автоматика Becker - за слънцезащитни системи. Гаражни и промишлени врати.
Проектиране, строителство, консултантски услуги. Строителство с метални конструкции. Официален представител на Astron Building Systems.
Магазин - склад за бои, лакове, строителни материали, железария, ВиК и ел. материали.
ИСТРА - Производител на луксозни изделия от масивен месинг, неръждаема стомана, желязо, дърво и стъкло. Предлагаме богата продуктова гама от парапети, хотелско и барово оборудване, аксесоари за камина, закачалки, корнизи, водопроводна арматура.
Производство и полагане на декоративни външни и вътрешни мазилки, декоративни епоксидни подове и системи за вътрешна и външна топлоизолация.
Директен внос на оборудване за баня - теракот, фаянс, гранитогрес, вани, тангентори, душкабини, батерии, аксесоари за баня.
Директен внос на оборудване за баня - теракот, фаянс, гранитогрес, вани, тангентори, душкабини, батерии, аксесоари за баня.
Производство и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма. Окачени фасади, зимни градини, ролетни щори и противонасекомни мрежи. Дограма на ЛИЗИНГ.
Производство на: дървени колове за: лозя, овощни градини и други трайни насаждения; елементи от дърво за парково и градинско строителство. Търговия с бичен дървен материал. Сушене и импрегниране на дървесина и изделия от дърво.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.