download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 30/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Магазин за компютърни системи, периферни устройства и аксесоари. Гаранционен и извънгаранционен сервиз. Консумативи за принтери и офис техника. Консултации и абонаментни услуги. Видео охранителна техника.
BITEX.COM е доставчик на услугите: Достъп до Интернет; DialUp; Интернет карти; Наети линии; Безжичен Интернет; Сателитен Интернет; Хостинг; WEB дизайн; VPN; VoIP-BitexTEL.
Представители на Philips за България на мултимедийни проектори. Търговия и отдаване под наем на презентационна техника: екрани за прожектиране на Projecta, Холандия; дънни платки, компютърни компоненти на Shuttle - DVD, CD-R устройства, CD носители; шрайфпроектори на GEHA; шрайфпроектори, бели дъски на A+K; мултимедийни проектори, бели дъски на PLUS, Япония. Представител на: Philips, Projecta B.V., Boxlight и др.
Доброволно сдружение с идеална цел на фирми, произвеждащи и разпространяващи електронна и изчислителна техника и програмни продукти. Представлява и защитава интересите на членовете си; подпомага тяхната научна, производствена и търговска дейност чрез изготвяне на стратегии и програми за развитие. Осигурява на своите членове актуална техническа, икономическа и търговска информация. Съдейства на своите членове за установяване на бизнес-сътрудничество с фирми от страната и чужбина, за включването им в наши и международни бизнес-срещи, симпозиуми, панаири и изложби и за тяхната реклама в медиите.
Счетоводен софтуер - продажба, поддръжка, консултации, обучение. Разработка на поръчков софтуер. Разработкаи поддръжка на Web страници. Интернет магазини. Продажба и сервиз на офис техника и консумативи.
Оторизиран дилър на XEROX. Търговия и сервиз на продуктите на XEROX. Оторизиран сървиз провайдер за продуктите на XEROX Chanels Group.
Интернет връзки, цялостни комуникационни решения за корпоративни и домашни клиенти, ISDN, Web хостинг, изработка на Web страница, Web дизайн, регистрация и поддръжка на домейни, решения за e-commerse, доставка на техника за интернет доставчици.
Продажба и сервиз на компютърни системи, офис техника, телефонни централи и системи за сигурност. Изграждане и поддръжка на мрежи.
Извършва: сканиране - скенер Creo Scitex Ever Smart, формат А4; експонация и цветоотделяне - експонатор Creo Scitex Oolev 800V с RIP Brisque, възможности за електронен монтаж, растеризация на Post Script3 и pdf - файлове, формат до 83x111 см; Растери - Conventional (конвенционален), fulltone (стохастичен); geometric (геометричен) и др.; кромалинови проби.
Продажба и сервиз на офис техника и консумативи. Компютърни програми САС за управление на бизнеса - счетоводство, складово стопанство, ДА, заплати - кадри, каса, фактуриране. Индивидуални софтуерни разработки за чужди клиенти. Web разработки, портални сайтове, електронни магазини. Софтуерна и хардуерна поддръжка, сервиз, мрежови системи. Консултации и обучение.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.