download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 42/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Предлага: цифрови прибори за измерване и системи за управление и автоматизиране на процеси и производства; статични еднофазни и трифазни електромери и средства за дистанционно четене на показанията им и обработка на натрупаните данни; високотехнологични средства за реализиране на захранващи подсистеми: DC/DC преобразуватели, AC/DC захранвания, DC/AC инвертори и др.; интелигентни полеви входно-изходни модули и други програмни и технически средства, за изграждане на разпределени системи за управление по технологията LonWorks.
Разработка, продажба и внедряване на програмни продукти. Продукти за счетоводство, ТРЗ и ЛС, търговия, складове, автотранспорт, ресторантьорство и др. Разработка на софтуер по поръчка под DOS и WINDOWS.
Разработка на софтуер. Автоматизация на производството.
Комютри, принтери, мрежи, сервиз.
Проектиране и изграждане на системи в областта на: Data Warehousing, OLAP, Decision Support-Help Desk and Inventory Solutions-Full Text Search and Retrieval; Web Design, Web Hosting; Поддръжка на система за електронна търговия с резервни части за автомобили.
Собствен софтуер - предимно в областта на енергетиката - разработка, внедряване и продажба. Консултантски услуги в областта на информационните услуги.
Извършва следните услуги: Продажба, ъпгрейд и сервиз на компютърна техника; Счетоводно обслужване на фирми; Продажба на лицензирани продукти на Microsoft, Adobe, Corel, Symantec и др.; Изработване на уеб-страници; Посещение на място при клиента.
Дистрибуция на компютърни части и компоненти.
Внос на: консумативи за компютри, принтери и офис техника; ленти и касети за принтери - матрични и мастилено-струйни (ink jet); термо-трансферни ленти за факс апарати, тонер касети за лазерни принтери; насипни тонери в бутилки за лазерни принтери и копирни машини, хартия и фолио за мастилено-струйни принтери; дискети и CD-R за компютри; почистващи средства за офис техника.
Внедряване и поддръжка на софтуер за бизнес управление. Проектиране и изграждане на финансово-управленски ИС за фирми и държавни институции, консултации при оптимизирането на бизнес процесите. СОФТУЕР: Maconomy – интегрирана управленска система, която включва следните функционални области: счетоводство, финансов мениджмънт, дълготрайни активи, бюджетиране, връзки с клиенти и доставчици, складово стопанство, продажби и маркетинг, производство, управление на проекти, консолидация, бизнес анализи, WAP софтуер, Web shop.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.