download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 54/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Доставяне на неограничен и високоскоростен достъп до Интернет. Възможност за dial up, LAN и безжичен достъп на преференциални цени от БОЛ. БГ.
Изграждане на стукторно окабеляване монтаж на телефонни централи, пожароизвестяване, контрол на достъп, охранителни системи, видео наблюдение и домофонни системи.
Вносител на тонери, касети за мастилено-струйни принтери, мастилени ленти, мастила, резервни части за печатащи устройства. Интернет магазин.
Фирма занимаваща се с продажба и сервиз на компютърни системи, периферия, офис техника и консумативи. Рециклиране и пренапълване на консумативи за принтери, копирни машини и факсове. Дилър на Жар Компютърс-София.
Продажба на компютърна и офис техника, касови апарати, счетоводен софтуер. Продажба и доставка на консумативи и обслужването им за територията на България. Проектиране и изработване на информационни и бизнес УЕБ сайтове, специфичен клиентски софтуер и др. www.balans37.com
На изплащане само с лична карта - GSM апарати, домакински електроуреди, GPS- навигатори, компютри, принтери, телефони, DVD, CD, телевизори, подаръци, храни, часовници, цветя, парфюми, кафе, преводи, цифрови снимки. Продажба на самолетни билети и резервации. Доставка на адрес - безплатно за гр. София.
Електронни системи за контрол на достъпа. Подходящи за хотели, административни сгради, летища, военни обекти, обществени сгради, университети и т. н. Електронни брави с чип, безконтактни и магнитни карти. Четци и контролери за он-лайн системи, врати, гаражи, асансьори.
Директен внос на консумативи и резервни части за копирни машини и лазерни принтери MINOLTA, MITA, XEROX, CANON, HP, SHARP, TOSHIBA, UTAX, RICOH, OCE, KONICA, TA и др.
Най-големият сайт за безплатна икономическа информация и финансови анализи, новини от българските и международни борси, както и коментари от специалистите в бранша.
АДЛ ООД- XEROX Premier Partner е една от първите частни фирми, сключили договор за доставка и разпространение продуктите на Xerox. Основната и цел е да осигурява професионални документални услуги във всички сфери и по този начин да допринася за подобрената ефективност и производителност в организациите на своите клиенти и партньори.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.