download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 65/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Публикуване на новини, анализи, рубрики, каталози. Реклама в сферата на селското стопанство и туризъм. Уеб дизайн. Счетоводство и финансово-консултантски услуги.
Система за фирмено управление “ПРОФИТ ПАРТНЕР”- интегриран комплекс от функции за многофирмена, многопотребителска и многоезична работа при управлението на предприятие. Интегрирани модули управляващи различни видове ресурси и финансово-счетоводната отчетност на разнообразни по характер, структура и дейност предприятия.
Нашите услуги са фокусирани в няколко области: управленско и операционно консултиране, финансов мениджмънт, инвестиционни анализи и счетоводни услуги, информационни технологии, корпоративно обучение и трансфер на технологии.
Професионален уеб дизайн, динамични интернет решения, регистрация на домейн, поддръжка и хостинг на интернет сайтове. В страницата ще намерите разработени от нас проекти, предлагани услуги и цени.
Внедряване на интегрирана система за управление на предприятия (ERP), които искат да повишат своята ефективност- Microsoft Navision Attain. Системата обединява решения за финансов мениджмънт, интегрирана верига за доставки (производство и дистрибуция), упр. на бизнес отношения и др.
Търговски представител на фирма АПИС за област Велико Търново.
Изработка на динамични уеб сайтове, базирани на системи за управление на уеб съдържанието от клиента. Работи се през удобен визуален интерфейс и не се налага инсталация на нов софтуер. Достъпът е възможен практически от всеки компютър (или PDA, смартфон), свързан към Интернет. Няма ограничение на броя служители, които ползват системата. Минимално обучение е достътачно всеки да стане автор / редактор / администратор на уеб сайта ви и да управлява съдържанието, което така или иначе създава. Общата цена на притежание в течение на времето е несъизмеримо по-ниска от статичните решения, при които се заплаща на компетенти специалисти за всяка промяна по сайта.
Продажба на компютърни системи, мултимедия, офис техника и консумативи. Продажба на комуникационни системи и оборудване. Продажба на кабели - силно и слаботокови. Монтаж, инсталация и сервиз на оборудване. Доставка на кабелен и безжичен Интернет. Сървърни решения, интерактивни приложения за бизнеса.
Създава и внедрява хотелски и тъговско-складови компютърни системи. Стотици клиенти на територията на цялата страна: хотели, ресторанти, складове, магазини, супермаркети.
Доставчик на интернет - dial-up, lan интернет (за района около бул. Дондуков). Web дизайн и програмиране, регистрация на домейни, хостинг.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.