download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 77/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Креатив - Медия шоп - Пълно рекламно обслужване. Оторизиран партньор на Microsoft, Adobe, Corel, Symantec и др.
Продажба, подръжка и сервиз на компютърна и офис техника. Рециклиране на консумативи. Изгоден лизинг
Телекомуникации
"Дейта плюс" предлага търговски, ресторантьорски, производствен софтуер, решения за мобилен бизнес, продажба и сервиз на компютърна техника, изграждане на цялостни информационни системи.
Счетоводни консултации, обработка и въвеждане на първични документи на фирми, проверка на данни за ДДС и НОИ. Инсталиране на операционни системи DOS, WINDOWS и тяхното конфигуриране. Възстановяване на данни от повредени дискове в резултат от физическа повреда на диска, умишлено или неумишлено форматиране на диск, загуба на данни в резултат на атака на вируси. Анализ на разходите и предлагане на съвети за тяхното оптимизиране.
Фронтстеп България предлага пълна гама от услуги на клиентите от предпроектно проучване и анализ; изготвяне на стратегия на информационната система, реинженеринг на бизнес процесите; внедяване на системи за корпоративно планиране на ресурсите; подръжка на съществуващите системи; разработка на специфични за клиента модификации; разработка на специализирани софтуерни системи по поръчка от клиента; дизайн, разработка и имплементиране на WEB приложения.
Производител на Интегрирани Информационни Системи за управление на финансовата и производствената дейност на предприятие.
За различните сфери на индустрията осигуряваме всеобхватна, интергирана система за управление, базирана на трите подуктови линии: Техноклас - ERP система за управление на производствени предприятия; Мак Хотел - интегрирана система за управление на хотели и ресторанти; Холдинг - система за управление на бизнеса на холдингови структури.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.