download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 78/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Проучва, проектира и създава информационни структури за бази и складове от данни /OLAP-процеси/, графични интерфейси, комуникативна инфраструктура, виртуални (преградни) стени /firewalls/, системи за подпомагане вземането на решения, нови концепции и т. Н. Автоматизира информационни процеси във всички нива от йерархията на управление и подготвя оперативна, тактическа и стратегическа информация за вземане на решения. Проектира и развива потребителски бизнес - решения с развойни и специализирани програмни средства при конкретния партньор.
Представяме Ви: SioPro®/2005 - WEB- базирано решение с трислойна архитектура за управление на дейностите, свързани с организацията, контрола, продажбите, маркетинга и управление на връзките с клиентите. SioPro® предоставя консолидирана информация и разнообразни по предназначение справки в реално време, възможност за поддържане на множество териториално отдалечени обекти в компании с произволна организационна структура, предмет на дейност и обем на операции.
Разработва приложен софтуер в областта на управлението, икономиката, здравеопазването. Разработва приложен софтуер за западни фирми. Извършва консултации и системна помощ, свързани с технологията Cach&eacute; по телефона, в офисите на фирмата и на място при клиента. Отдалечено администриране. Курсове, свързани с технологията Cach&eacute; на InterSystems.
Изключителен представител на Испанската антивирусна компания Panda Software International за България. Заедно с продуктите Panda Software България предлага на клиентите си богата гама услуги: техническа поддръжка и консултации 24 часа 365 дни; безплатно обновяване на програмите за периода на лиценза; информация за новите вируси и ежедневно обновяване на дефиниции през Интернет; SOS 24 часова услуга - ако Вашата защита бъде пробита от непознат вирус, ние Ви гарантираме решаване на проблема за по-малко от 24 часа
Давид Холдинг АД е една от водещите български ИТ компании за системна интеграция и разработка на софтуер в сферата на промишлената и гражданската инфраструктура, правителствената администрация, банковите услуги и дигиталните медии.
Търговия на едро и дребно с коаксиални, LAN и оптични кабели и консумативи към тях. Сателитни приемници и чинии, телевизионни антени.
Произвежда електронни везни до 100 тона, автоматизирани системи за управление, фуражни цехове, фабрики за сухи строителни смеси, смесители, пакетажни машини, елеватори, редлери, шнекове, програмируеми контролери, софтуер. Вносител на тензодатчици Флинтек и на лаптопи MiTAC.
Доставка на хартия и хартиени продукти: роли, картони, пауси, пликове, джобове.
Производител на специализирани хотелски телефонни апарати. Телефони за баня. Паник бутони за вана. Сигнално-оповестителни системи за лежащо болни. Телефонни централи. Изграждане на всички видове комуникационни мрежи. Нестандартни комуникационни решения.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.