download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 74/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Интернет портал за озеленяване. Ако искате да озелените двора, балкона или дома си, или просто се интересувате от озеленяване – този сайт е за вас. Тук ще намерите всичко за озеленяването – разсадници, оранжерии, магазини за цветя, градинска техника, статии и анализи.
ИТ звено под наем. Абонаметна поддръжка на компютърна техника, периферия, сървъри, мрежи, консултации, анализи, дистанционна поддръжка на офиси в провинцията и извън страната. Готов екип от квалифицирани специалисти. Реакция до 1 час в рамките на София и Пловдив, 24х7х365.
Безплатна доставка на офис консумативи, хартия, канцеларски материали, офис мебели по каталог или от електронния магазин http://www.ronos.bg Копиране, подвързване, ламиниране, изработка на печати, бланки, визитки и всичко за печатната реклама. През последните години фирмата се утвърди като основен дилър на консумативи за офис техника с търговските марки Hewlett-Packard, Xerox, Canon, Toshiba, OKI, Kyocera, Lexmark, Epson, Panasonic, Brother, Olivetti, Minolta, Samsung и др.
Прима Нет Консулт е компания, специализирала в предоставянето на услуги, продукти и решения за планиране, изграждане и поддържане на компютърни системи и мрежи. Основана е през 2002 година и е 100 % частна българска компания. Ние предлагаме нашия опит в хардуера, мрежите и системната администрация в областта на компютърните технологии, поддръжка на компютърна техника и мрежи на място при клиента или отдалечено. Придобитите знания, умения и непрекъснатото усъвършенстване ни позволяват да даваме компетентни консултации за текущото състояние и тенденциите в тази област. Нашата цел е да осигурим технологичното развитие на клиентите ни, за да подпомогнем успешната реализация на техните бизнес и организационни цели в дългосрочен план. Чрез нас Вие изнасяте услугата ИТ отдел извън Вашата компания /OUTSOURCE/. Ние поемаме подготовката, мотивацията и осигуряването на специалистите, които технически реализират услугата. Цената на нашата услуга е по-ниска от работната заплата дори само на един ИТ специалист, като върху тази цена не плащате допълнително осигуровки, а получавате данъчно призната фактура. От страна на Прима Нет Консулт се заделя екип от специалисти, отговорни за Вашата компания.
Доставка и сервиз на компютри нови и втора употреба, копирни машини, лазерни принтери. Изключителен дистрибутор и сервиз за България на KYOCERA.
Изработка и публикуване на уеб страници, уеб хостинг, домейни, блог хостинг, phpBB хостинг, регистрация на домейн, трансфер на домейн, мейл хостинг, DNS хостинг,.com,.net,.org,...
ClockBS е най-голямата и най-агресивно развиваща се компания доставчик на управленски и дистрибуционни IT решения и услуги за индустрията на гостоприемството в България – хотели, курорти, ресторанти, атракционни центрове, увеселителни заведения. ClockBS предлага следните основни продуктови фамилии, на които се базират нашите успешни решения: * Хотелски управленски системи (Clock Front PMS); * Касови системи за продажби (Clock POSitive POS); * Системи за ресторантски и складов мениджмънт (Clock Effect F&B); * Електронни резервационни решения (Clock Web Booking Engine).
Проектиране и разработка на информационни системи за бизнеса според изискванията на клиента - търговски складове, счетоводство, ТРЗ и личен състав, производство и реализация, ресторанти, магазини, специализиран софтуер за медицински центрове; дизайн и разработка на WEB сайтове и WEB приложения с бази данни.
Софтуерни и хардуерни услуги. Остраняване на вируси и шпионски софтуер (Spywаre). Преинсталации на операционни системи. Поддръжка. Инсталиране на софтуер, периферни устройства, драйвери. Изграждане и поддръжка на мрежи. Възстановяване на данни. Консултации. Изграждане и поддръжка на локални мрежи Превантивни услуги. Конфигуриране на компютърни системи. Дистанционно обслужване (чрез Remote Connection) други компютърни услуги.
Интелинет България ЕООД е оторизиран дистрибутор и сервизен център на Dell в България. Интелинет доставя и сервизира пълната продуктова гама на Dell: настолни и преносими компютри, монитори, сървъри, принтери, мултифункционални устройства, графични станции, активно мрежово оборудване, Storage системи, портативни пpoжектори, консумативи за принтери Dell, Axim Handhelds.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.